FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA SLOBOZIA - RAPID 1-0

Unirea Slobozia - Rapid 1-0 » Prima înfrîngere pentru giuleşteni cu Moldovan pe bancă

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2013 13:03

Rapid Bucureşti a evoluat în deplasare, la Slobozia, contra formaţiei locale, în meciul din etapa a IX-a a Ligii a doua. Singurul gol al partidei a fost marcat de Liviu Mihai.

Drăghia l-a faultat în careu pe Florea şi "centralul" partidei a arătat punctul cu var. L. Mihai a deschis scorul în minutul 34, din penalty.

După pauză, Moldovan a efectuat două schimbări: au ieşit Walace şi Negru şi au intrat Martin şi Doman. În minutul 61, alb-vişiniii au făcut şi ultima schimbare: a ieşit Lukanovici, a intrat Ciolacu.

În minutul 76, antrenorul Adrian Mihalcea l-a trimis pe Jianu în locul lui Nanu, iar în minutul 80, D. Gheorghe i-a luat locul lui Ivaşcă.

Unirea Slobozia:
L. Dobre – S. Stan, G. Lazăr, Fl. Tudorache, C. Toma – Macare, Ivaşcă - Ibrian, Mihai, Florea – Nanu

Rapid:
Draghia- Walace, Tînc, Lung, N. Vasile - Selagea, V. Negru - Al. Ioniţă II, Pancu, Al. Coman - Lukanovici
Rezerve:
Mişa, Ciolacu, Cl.Herea, Al. Iacob, Martin, M. Stoica, Doman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
nefertem
nefertem  •  20 Octombrie 2013, 10:32
Postat de lenan pe 20 Octombrie 2013, 01:27

Fair enough... Inca ceva, doar asa, ca o... opinie: probabil ca apostrofarea celor la care problema retelelor neuronale nu se pune n-are nici un sens... insa faci cum vrei, desigur...

Aici ai dreptate, imi tot propun sa-ti urmez sfatul, am destul de multe postari pe care le regret, unele in care ma cert cu prosti, altele in care generalizez aiurea (nu e NICI o aluzie la nimic aici)

lenan
lenan  •  20 Octombrie 2013, 01:27
Postat de nefertem pe 19 Octombrie 2013, 22:32

Timpul mi-l petrec pe GSP citind si exprimandu-mi parerile, nu facand liste cu "asta-i stelist, asta-i dinamovist" etc., asta am vrut sa spun. Nu sunt anti-nimic. Tin cu Steaua in Europa, apreciez jucatorii si faptul ca e o echipa solida pentru Romania, dar nu ma consider obligat sa-mi placa suporterii de genul celor pe care i-am apostrofat. Nu ma deranjeaza ironiile, chiar si la adresa Rapidului, daca sunt facute cu gust. Simpatizez cu Rapid, atat, nu sunt fan infocat, nu merg in galerie. Imi place fotbalul in general si nu sa port sigla vreunei echipe. Iar despre ce fac aici... nu am nici un motiv sa ma justific in fata ta.

Fair enough... Inca ceva, doar asa, ca o... opinie: probabil ca apostrofarea celor la care problema retelelor neuronale nu se pune n-are nici un sens... insa faci cum vrei, desigur...

lenan
lenan  •  20 Octombrie 2013, 01:23
Postat de seagold pe 19 Octombrie 2013, 20:12

@ lenan dar tu ce cauti p-aici, berbecule? pe bune, sunt foarte curios sa aflu ce sentiment va mana (ce bine se potriveste verbul asta) pe voi, oile, sa postati pe un topic despre un meci al rapidului cu care stana voastra n-are nici in clin nici in maneca. spuneti despre noi si despre caini ca suntem frustrati?! vezi ca te-ai ratacit de turma si te-a dat mimi lipsa la mulsul de seara!

Ce caut eu pe aici nu e treaba ta. Poate ca tu citesti doar articolele despre Rapid, ceea ce-ti ia in general 5 minute pe saptamana banuiesc, insa fiecare are dreptul sa citeasca ce vrea. Vad ca esti la capitolul verbe, probabil esti in clasa a 7-a, nu-i asa? Sigur n-ai fost in viata ta la o stana, insa ai cas la gura. Oi, berbeci, caini poti sa-i fac pe prietenii tai din curtea scolii, ar fi bine insa sa te abtii in public. Slaba educatie ti-au facut parintii, insa mai au ceva timp sa ti-o imbunatateasca.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează