FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova a primit licenţa pentru Liga a doua!

Suporterii Craiovei sînt alături de echipă, indiferent de situaţia în care se află
Suporterii Craiovei sînt alături de echipă, indiferent de situaţia în care se află

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 iulie 2011 13:03

Fanii olteni au primit în sfîrşit o veste bună! Echipa lor de suflet nu va evolua în liga a treia în sezonul viitor, după ce oltenii au obţinut licenţa care le permite să evolueze în liga secundă în stagiunea 2011/2012.  Decizia a fost dată de Comisia de Apel, după ce Craiovei nu i se acordase licenţa în primă instanţă.

MITITELU S-A BAZAT PE APEL
"Dacă nici acolo nu mi se face dreptate, mă duc la Curtea de Apel Bucureşti şi într-o lună iau licenţa! Motivul cu divizarea e o aiureală! Comitetul Executiv de luni a decis că datoriile la Stat nu mai reprezintă un criteriu pentru licenţiere, aşa că ei nu mai pot contesta că eu am făcut divizarea pentru a scăpa de restanţele la stat", explica Adrian Mititelu în urmă cu o lună.

Iniţial, Comisia de Licenţiere a Federaţiei a hotărît că alb-albaştrii nu îndeplinesc criteriile pentru a evolua în acest sezon al Ligii a 2-a, din trei cauze: 
- divizarea societăţii pentru evitarea unor datorii, practică interzisă de UEFA
- lipsa unui contract cu un stadion pe care să-şi dispute meciurile de acasă
- datoriile către terţi.

"Contează că cei de la Apel au înţeles problemele pe care le ridică speţa şi că au îndreptat hotărîrea primei instanţe. E adevărat că am marşat foarte mult pe cum era motivată această decizie, ea nu putea fi menţinută", a explicat juristul Universităţii, Dan Idita.

Într-un comunicat postat pe site-ul FRF se arată care sînt echipele care au primit licenţa pentru sezonul viitor, dar şi cele care au fost refuzate.

AU PRIMIT LICENŢA
Asociaţia Clubul Sportiv Victoria Brăneşti, Fotbal Club U Craiova SA, Fotbal Club Delta, Fotbal Club Municipal Dunărea Galaţi, Clubul Sportiv Otopeni, Asociaţia Fotbal Club Botoşani, FC Viitorul Constanţa SA, FC Snagov, Clubul de Fotbal Brăila SA, Clubul Sportiv Fotbal Club Oradea, Asociaţia Clubul Sportiv Aluminiu – ALRO Slatina, Clubul Sportiv Municipal Universitar Politehnica Iaşi, Clubul Sportiv Municipal Rm. Vâlcea, Fotbal Club UTA SA, Clubul Sportiv Fotbal Club Arieşul, Gaz Metan CFR Craiova,  Fotbal Club Unirea 2006 SA, Fotbal Club Argeş SA, Clubul Sportiv Mureşul Deva, Clubul Sportiv Fotbal Club Callatis Mangalia, Clubul Sportiv Maramureş Universitar Baia Mare, Clubul Sportiv Luceafărul Oradea, Clubul Sportiv Municipal Slatina şi Fotbal Club Municipal Bacău.

N-AU PRIMIT LICENŢA
Fotbal Club Gloria Buzău, Club Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa şi Asociaţia Sport Club Juventus Bucureşti.

Interesant este că Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa nici măcar nu au cerut licenţă pentru liga secundă, astfel că au toate şansele să evolueze în liga a treia la anul, dacă decizia TAS-ului nu le va readuce în primul eşalon fotbalistic.

Citeşte AICI comunicatul postat pe site-ul FRF!

54 de ani au trecut de la ultima participare a Craiovei în eşalonul al treilea. La finalul ediţiei '57 - '58, Craiova a promovat în Liga a 2-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
m0f0
m0f0  •  06 Iulie 2011, 15:40

Pe degeaba, ca nu o sa fim programati in primele 2 etape si ne vor dezafilia

boss_imperator
boss_imperator  •  01 Iulie 2011, 18:19

mda , unii in B altii in C...:))

claudiu7boss
claudiu7boss  •  01 Iulie 2011, 13:20

in liga a doua si "merita", asta din cauza unor "tinere valori"

Vezi toate comentariile (68)
Comentează