FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

UPDATE Adrian Mititelu, trimis în judecată pentru evaziune fiscală: "Pledez vinovat, dar nu mă duc la puşcărie"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 februarie 2014 16:37

UPDATE / Adrian Mititelu a declarat la Radio GSP că se consideră vinovat în acest caz, dar speră să scape doar cu o amendă, în condiţiile în care clubul a fost dezafiliat:

"Acuzaţia e întemeiată. O să pledez vinovat. E vorba de impozitele pentru fotbalişti pe care nu le-am putut plăti din cauza dezafilierii. E vorba de 3 milioane din cele 17 datorii la fisc. Datoriile sînt din 2011, dacă nu eram dezafiliat plăteam atunci şi nu era nici o problemă.

Nu o să mă duc la puşcărie. E prima mea abatere. Sper să iau doar o amendă. Am motivaţie: dezafilierea".

Problemele continuă pentru Adrian Mititelu. Patronul Universităţii Craiova a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de evaziune fiscală.

Potrivit Gazeta de Sud, Mititelu este acuzat că a creat un prejudiciu de aproximativ 3 milioane de lei prin neplata impozitelor şi contribuţiilor datorate statului în perioada 2007 – 2010. În acelaşi dosar, a fost trimis în judecată şi Gheorghe Sorin Joavină, care în calitate de administrator al SC FC U Craiova, ar fi prejudiciat bugetul statului cu aproximativ 200.000 lei tot prin nevirarea impozitelor şi contribuţiilor datorate.

Adrian Mititelu riscă închisoare de la un an la 3 ani. Primul termen al acestui dosar va avea loc pe 14 martie.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
ipsilante
ipsilante  •  05 Februarie 2014, 08:40

Primul delicvent al fotbalului Craiovean, "mititelu", recunoaste ca este infractor, dar asteapta o coronita si felicitari... daca recunoaste ca e borfas... Doamne! In cea tara traim? ... Oare mai traim, sau doar ni se pare?

iri_
iri_  •  04 Februarie 2014, 15:41
Postat de zidane92 pe 04 Februarie 2014, 08:55

Deci ati gasit si explicatia fuziunii CSU-FCU taranul e in pragul puscariei si ori accepta fuziunea ori isi va conduce echipa de la racoare,asa olguta isi va duce echipa in liga 1 dupa ce a intrat ilegal direct in liga 2 cu palmares,sigla,imn si tot ce trebuie,pacat de preda a luat 16 etape degeaba,in curand va fi nevoit sa se pupe cu plesan si cristescu!

cum a facut galamaz cu huliganul ala care l-a pocnit...

stefan..
stefan..  •  04 Februarie 2014, 09:09

Exista destule modalitati prin care Mititelu si avocatii sai vor intarzia momentul sentintei. Pe de alta parte, Gigi Becali se tot zbate sa iasa mai devreme de la zdup. Asa ca, e aproape imposibil sa asistam la o situatie ce ar insemna o mica satisfactie pentru suporterii craioveni: pentru aservirea Stiintei intereselor Stelei, cei doi circari sa imparta aceeasi celula. Fie si pentru o perioada simbolica...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close