FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

UPDATE Cristi Bobar îi contrazice pe dinamoviști: „Am avut mașina pe gaz, dar nu era Range Rover” + De la cine ar fi cumpărat-o de fapt

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 09:18

Cristi Bobar, președintele celor de la CSM Reșița, a uimit pe toată lumea în perioada în care activa la Dinamo: după ce a achiziționat un bolid de lux, i-a montat o instalație de combustie pe gaz, pentru a face economie. 

UPDATE 21:20 // Bobar a reacționat: „Mașina a fost cumpărată de la Andone, a venit cu ea la Săftica, mi-a plăcut și am luat-o. Poate confirma și el. Nu avea numărul EBA, ci UPS. Nu a avut gaz pe ea. Sunt niște aberații. La 25 de ani am avut un Jaguar pe gaz, avea motor de 6000 și pe benzină consuma enorm. Andone antrena în Cipru și mi-a vândut mașina pentru că nu prea circula cu ea”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cristi Bobar încearcă să scape de retrogradare cu CSM Reșița, din poziția de președinte, dar trecutul îl ajunge din urmă!

Cel care era denumit „vocea războinică din Ștefan cel Mare” în perioada în care activa ca director sportiv al „câinilor” i-a uimit la acea vreme pe colegii din conducerea dinamovistă cu o întâmplare pe care oficialii roș-albi o povestesc și acum. 

În perioada 2014-2015, cât a fost manager la Dinamo, Bobar și-a cumpărat la mâna a doua o mașină Range Rover Sport. Persoana de la care acesta a achiziționat mașina a fost chiar fiica lui Traian Băsescu, fost președinte al României, Elena. 

Interesant este că Bobar a păstrat numărul de înmatriculare vechi, care se termina în „EBA”. Întrebat de ce nu îl schimbă, acesta a replicat: 

„Poate păcălesc poliția! Sigur se gândesc că e Elena și așa nu mă mai oprește nimeni!”. Un alt moment amuzant ce a implicat Range-ul lui Bobar a fost când colegii de la Dinamo au găsit o gaură mare în tabla mașinii. 

Întrebat ce s-a întâmplat, directorul sportiv le-a explicat acestora: „Am băgat mașina pe gaz, să ies mai ieftin. Are motor mare și mă rupea la benzină”. 

UPDATE Cristi Bobar îi contrazice pe dinamoviști: „Am avut mașina pe gaz, dar nu era Range Rover” + De la cine ar fi cumpărat-o de fapt
  • Cristi Bobar // foto: GSP

1.500 de europe lună a câștigat Bobar la Dinamo, în funcția de director sportiv

Vezi și: 

EXCLUSIV Asta le mai lipsea! :) » Talpan sare la gâtul șefilor FRF, după anunțul privind negocierile cu Rădoi: „Penibil, să prezentați scuze!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
394966434424757
Mihai Dinu  •  02 Decembrie 2019, 05:43

D-lor ziaristi(!) ce sa inteleg ca a ti facut un articol complet eronat despre cineva ( lucruri false, eronate dar legate de Dinamo ) dupa care persoana respectiva reactioneaza! Pai voi cand a ti facut articolul nu a ti contactat persoana respectiva? Deontologie profesionala exista? Cel mai mult ma intriga faptul ca dati multe amanunte (Elena Basescu, numereEBA, pacalirea politiei) sa para veridic si subliminal (schimbarea carburantului cu unul mai ieftin cu salariul) ca ce sarantoci sunt la Dinamo.

morzadobflicster
morzadobflicster  •  27 Noiembrie 2019, 20:16
Postat de becail pe 27 Noiembrie 2019, 13:19

Baiatul este "descoperirea" lui Borcea. S-au adunat, pentru ca s-au asemanat! Vorba multa, minte putina...iar gramatica deloc. :))) Dinamo i-a facut vant cand l-au vazut ce "manager" este....Bine, acum ar fi chiar potrivit la acolo. :)))

Asa e, dar Dinamo nu e Range Rover.. E un biet Oltcit...

becail
becail  •  27 Noiembrie 2019, 13:19

Baiatul este "descoperirea" lui Borcea. S-au adunat, pentru ca s-au asemanat! Vorba multa, minte putina...iar gramatica deloc. :))) Dinamo i-a facut vant cand l-au vazut ce "manager" este....Bine, acum ar fi chiar potrivit la acolo. :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează