FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

EXCLUSIV Asta le mai lipsea! :) » Talpan sare la gâtul șefilor FRF, după anunțul privind negocierile cu Rădoi: „Penibil, să prezentați scuze!”

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 19:48

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, s-a enervat după ce a citit pe site-ul FRF un comunicat în care era trecută și o descriere a viitorului selecționer, Mirel Rădoi. 

„Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua București, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 și 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014”, a fost o parte a descrierii făcute lui Mirel Rădoi pe site-ul oficial al Federației.

EXCLUSIV Asta le mai lipsea! :) » Talpan sare la gâtul șefilor FRF, după anunțul privind negocierile cu Rădoi: „Penibil, să prezentați scuze!”

„Rădoi a jucat pentru Steaua între 2000 și 2003”

Talpan a fost deranjat de faptul că FRF l-a prezentat pe Mirel Rădoi ca fiind fotbalist al Stelei și după 2003, an în care Gigi Becali a preluat echipa. Juristul CSA a demonstrat în instanță că echipa roș-albastră a folosit fără drept, după 2003, numele și marca „Steaua București”.

„Mirel Rădoi a jucat pentru Steaua București între anii 2000 și 2003. După 2003 nu a mai jucat la Steaua București. A jucat pentru o altă echipă, care nu a fost Steaua, ci s-a dat drept Steaua și a folosit ilegal marca și numele Steaua, așa cum justiția a stabilit deja.  

E trist că, în 2019, FRF nu știe acest lucru. Dar poate e de înțeles, având în vedere că FRF a fost înființată de-abia în 2002 și că oamenii care conduc acolo nu prea știu fotbal, cum au dovedit prin ratarea calificării la atâtea Mondiale și Europene”, a declarat Talpan pentru GSP.ro.

„O încercare penibilă de dezinformare”

Talpan e convins că FRF și-a atras acum și mai multă antipatie: „Nici nu mai e de mirare că suporterii naționalei nu îi plac și sunt dispuși să facă aproape orice ca să scape de ei. Din păcate, cei de la FRF nu pricep că acest gen de comportament este exact împotriva suporterilor și a fotbalului.  

Prin această încercare penibilă de dezinformare, FRF s-a făcut și mai antipatică, dacă se putea. A jignit clubul Steaua și pe suporterii săi. Dacă, într-adevăr, cei de acolo iubesc fotbalul, eu unul aștept ca ei să își ceară scuze atât față de clubul Steaua, cât și față de suporterii steliști. Altfel, să nu se mire dacă la următorul meci al naționalei vor fi din nou huiduiți, ca și până acum”.

Vezi și:

VIDEO Răzvan Burleanu a refuzat să răspundă întrebărilor GSP » 4 aspecte rămase în ceață după numirea lui Rădoi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (143)
105662257060988
Eugen Qy  •  28 Noiembrie 2019, 01:16
Postat de catalynn pe 27 Noiembrie 2019, 17:07

Când spui ca ai “cumparat” ceva se presupune ca ai acte, nu!? Si dacă cumperi un covrig legea spune ca trebuie sa primesti bon fiscal, așa-i!? Ti-a arătat vreodată idolul tău acest contract, chitanța sau orice alt legal care sa ateste aceasta tranzacție in baza careaia secția de fotbal a CSA Steaua trecea de la MApN in proprietatea numitului Becali George!? Ca de aici pornește și se și termina totul! :-)))

Gigistii astia sunt atat de "obositi" mental incat nu percep cu ADEVARAT realitatea ! Idolul lor (gb), NU A CUMPARAT NIMIC, el primind pe tava, (contra -probabil- a unor "comisioane consistente") intr-o sedinta la care acesta a venit cu o multime de bodyguarzi, de la niste NESIMTITI de GENERALI ultra corupti, tocmai Sectia de FOTBAL a C lubului S portiv al A rmatei STEAUA Bucuresti ! ASTA e REALITATEA acestui FARISEU si a calitatii sale la Clubul sa, infiintat fara acordul membrilor fondatori al acestuia !

stoichkov8
stoichkov8  •  27 Noiembrie 2019, 20:34
Postat de Christian Ciuca pe 27 Noiembrie 2019, 13:35

big like, cel mai bun si pertinent comentariu pe acest subiect, bineinteles ca NU e rolu Armatei sa joace fotbal, e nemai-vazut in lumea occidentala, astia in loc sa se pregateasca cum trebuie sa raspunda prezent in caz de Doamne-fereste vreun posibil conflict armat se ocupa de fotbal, asa-ceva nu exista nicaieri in NATO, Becali daca avea niste avocati de calitate trebuia sa dea Armata in judecata pentru prejudiciul enorm pe care l-a avut, adica cumperi clubu Steaua si dupaia dupa ani de zile vin niste babaciuni burtoase de prin niste birouri confortabile ale Mapn sa-ti spuna "hehe ti-am vindut clubu dar nu si numele... si nici stadionu nici vestiarele nimic, acu te numesti ***, F. C.***, iti place ? asta e numele tau de-acum, F. C. ***-***. Daca nu esti de acord atunci mai da niste milioane si mai vedem, mai tainuim...

Nu a cumparat ggistule nimic.

zagna
zagna  •  27 Noiembrie 2019, 19:29

Echipa de fotbal CSA Steaua s-a infiintat in 2017, cum s-a detina palmaresul 1947-2003 ? L-a adus Talpa-n ... de acasa ?

Vezi toate comentariile (143)
Comentează