FOTBAL  »  LIGA 2  »  FALIMENT

UPDATE Situație halucinantă în liga a doua » Au găsit bani de deplasare, dar meciul nu se va disputa

Articol de - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 14:31

FC Bihor se confruntă cu mari probleme financiare, iar pînă meciul de mîine, contra Chindiei Tîrgoviște, nu se va disputa

17:00

UPDATE: FRF a anunțat oficial că partida Chindia Tîrgoviște - FC Bihor nu se va disputa.

nu se disputa

Între timp, conducătorii orădenilor au făcut rost de bani pentru deplasare, însă jucătorii nu vor să se prezinte la partida din etapa a 9-a.

Fotbaliștii celor de la FC Bihor acuză că sînt neplătiți de 9 luni și spun că nu vor să mai facă deplasarea în aceste condiții. La gruparea orădeană s-a declanșat procedura de faliment.

FC Bihor ocupă locul 10, cu 10 puncte, în Liga a doua, seria a doua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
khal_37
khal_37  •  16 Octombrie 2015, 22:22
Postat de zidane92 pe 16 Octombrie 2015, 19:48

Ce frustrat e asta moare de oftica ca a iesit dinamo din insolventa! Sper sa crapi la fiecare victorie a noastra! Asta in caz ca asa gandeste daca a vrut sa enerveze pe cineva patetic ba mai incearca ! esti un pamflet de om!

***. Ati furat statul cu 17 milioane de euro datorita faptului ca tovarasul general in rezerva, fost colonel al securitatii lui ceausescu anghelache este o persoana foarte influenta in noul sistem rosu de la putere impreuna cu nepotii sai robert(presedinte psd bucuresti) si negoita evazionisti din tata in fiu, ambii anchetati de dna pentru o evaziune fiscala de 45 de milioane de euro inca din 2009, bucurica seful galeriei pch este *** lui oprea si ponta, este cel care a regizat spanzurarea de tavanul stadionului National Arena a liderului lor rosu victor ponta, au fost in numar de peste 5000 atunci toti imbracati in alb-rosu. Adevarat, mi-e ciuda cand vad ca sistemul neocomunist de la putere distruge fotbalul in vest cu economie si agricultura cu tot favorizand comunistii, mitici, cocalari, prazari, *** si ***..mi-e ciuda cand vad ca nonvaloarea inarmata pana in dinti cu nesimtire, extremism antiroman si distrugatoare de identitate nationala este promovata ca de obicei de sistemul rosu de la guvernare in detrimentul talentului, a valorii, a cinstei si corectitudinii. Aceasta echipa care o sustii este un cancer al fotbalului romanesc care in loc sa aduca bani in tara precum face Steaua si Viitorul fura cu nonsalanta ajutata de sistem 17 milioane de euro iar in al doilea an iese din insolventa culmea pentru faptul ca, au achitat 4,7% din datoriile pe care le aveau. Deci din 17 milioane de euro, au acitat mai putin de 700000. As

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  16 Octombrie 2015, 19:48
Postat de khal_37 pe 16 Octombrie 2015, 18:16

Iar dinamo, FC RUSINEA ROMANIEI 1948 a fost iertata de psd-unpr de datorii de peste 17 milioane de euro, un club de traditie din Romania, unul dintre ultimele cu o identitate veche de decenii este tras pe linie moarta pentru ca formatii gen chiajna, voluntari sau dinamo sa joace in prima liga.

Ce frustrat e asta moare de oftica ca a iesit dinamo din insolventa! Sper sa crapi la fiecare victorie a noastra! Asta in caz ca asa gandeste daca a vrut sa enerveze pe cineva patetic ba mai incearca ! esti un pamflet de om!

1431275517175119
Petre Rabinca  •  16 Octombrie 2015, 19:09

ce sa mai astepte saracutii,sa-i plateasca cocosul di punguta cu doi bani?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează