FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

UTA Arad se întărește pentru promovare! A adus un fundaș cu meciuri în preliminariile Champions League

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 12:29

UTA Arad, lider autoritar în Liga a 2-a, cu 4 puncte peste Mioveni și 6 peste Rapid, continuă campania de achiziții. După Jebari și Crișan, arădenii și-au asigurat semnătura unui fundaș stânga albanez, de 28 de ani.  

Este vorba despre Simo Rumbullaku, care până în urmă cu 3 ani a jucat numai în Grecia. A trecut pe la cluburi precum PAS Giannina, Panetolikos, Apollon Smyrnis, iar din ianuarie 2017 până în prezent a jucat la FK Kukesi.  

Simo Rumbullaku, experiență în preliminariile Champions League

Simo Rumbullaku a strâns aici, în Albania, inclusiv 6 meciuri în preliminariile Champions League și 4 în Europa League. La Kukesi a adunat 65 de meciuri și a înscris o dată.  

Fotbalistul a fost prezentat azi într-o conferință de presă alături de antrenorul Laszlo Balint și agentul Bogdan Apostu.

250.000 de euroe cota lui Rumbullaku pe transfermarkt

Vezi și: 

Transfer din Liga 1 pentru UTA! Laszlo Balint a găsit înlocuitor pentru Șeroni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Ianuarie 2020, 22:32

UTA s-a blindat cu dubluri pe toate posturile. Doar atacantul Ionita nu si-a confirmat valoarea cu care era creditat. Grecul nou venit are un CV decent, iar refacerea lui Ciucur,Stancu,Puscas, cu Crisan adus pe postul lui Seroni,asigura si valoare si variante. Sa mai spunem ca la under 21 UTA "sta" formidabil : Hrezdac, Oroian,Miculescu, si A Rus sint internationali si au fost mereu- asa juniori- printre cei mai buni jucatori. Daca nu vor aparea "scurt circuite" cu arbitri, sau accidentari , nu vad cum UTA sa rateze -din nou- promovarea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close