FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARAD

UTA primește întăriri pentru promovarea în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 15:19

UTA are parte de două meciuri dificile pe final de an, dar Laszlo Balint e optimist în apărarea primei poziții din Liga 2. 

Atenți la detaliile acestor două jocuri, importante pentru configurația clasamentului după etapele programate din retur, arădenii își îndreaptă atenția și asupra părții secunde a campionatului. 

„Ne preocupă, în primul rând, jocurile cu Dunărea și Petrolul din care trebuie să scoatem maximum posibil. Pe de altă parte ne bucurăm că la reluarea pregătirilor vor fi alături de noi trei jucători importanți, Alex Ciucur, Cristi Pușcaș și Bogdan Stancu, fotbaliști care au fost foarte multă vreme accidentați. A trebuit să ne descurcăm, pe final de sezon, cu un efectiv numeric subțire”, a precizat Laszlo Balint, antrenorul arădenilor de la UTA.

Vezi și: 

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - RAPID 0-0 // Concluzii categorice ale lui Pancu: „Am făcut greșeli impardonabile” + „Locul 3 mă nemulțumește”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  06 Decembrie 2019, 13:53

La Calarasi, UTA a pierdut printr-un autogol ...ciudat, despre care poti spune multe.La UTA este imperios necesar un stoper mai bun decit ce are ( Ilie,Melinte si Seroni- astia au cam retrogradat echipele pe unde au jucat). Apoi Ionita este balast, nu e nevoie de el, nu a realizat nici cit juniorii. Deci inca un atacant. A fost adus deja un brazilian,. mijlocas de la Csiksereda, sa speram ca poate ajuta. dar ajutorul va veni de la Ciucur, Puscas si Stancu- primii doi mult timp accidentati). Asa va exista un lot competitiv, nu ma indoiesc ca UTA sa nu promoveze.Cu Petrolul daca bate...ar fi aur, dar important...ar fi sa nu piarda !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează