FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD - RAPID

UTA - RAPID 1-2! Giuleștenii strică petrecerea de la Arad și reintră în cărțile promovării! Cum arată clasamentul

Giuleștenii au revenit total nesperat în deplasarea cu UTA Arad, s-au impus cu 2-1 și visează în continuare la promovare. Sursă foto: UTA Media Design +38   FOTO
Giuleștenii au revenit total nesperat în deplasarea cu UTA Arad, s-au impus cu 2-1 și visează în continuare la promovare. Sursă foto: UTA Media Design

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 18:55 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 20:35

Rapid respiră și continuă să spere! Giuleștenii au revenit total nesperat în deplasarea cu UTA Arad, s-au impus cu 2-1 și visează în continuare la promovare. Arădenii aveau nevoie de un punct pentru a-și asigura revenirea în Liga 1, dar au eșuat după o repriză secundă groaznică.

Condamnată să câștige după parcursul modest din startul play-off-ului, Rapid n-a impresionat nici în prima parte a meciului de la Arad. UTA a dominat categoric partida, a avut cele mai mari ocazii și a deschis scorul în minutul 38. Defensiva Rapidului s-a făcut de râs, iar Miculescu a împins mingea în poartă din câțiva metri.

La pauză, atmosfera de sărbătoare se simțea deja la Arad. UTA se pregătea să reintre în Liga 1 după 12 ani dificili petrecuți în ligile inferioare, dar Rapidul n-a fost de acord și a stricat petrecerea după pauză.

Puși cu spatele la zid, giuleștenii și-au dat seama că doar o victorie îi mai menține în cursa pentru promovare. Trupa lui Dan Alexa a profitat de apatia celor de la UTA și a început să devină din ce în ce mai periculoasă.

+34 FOTO
  • Sursă foto: UTA Media Design

Facundo Mallo le-a stricat petrecerea arădenilor

Egalarea a venit în minutul 57, când Facundo Mallo a reluat cu capul o centrare de manual. Chiar și cu un punct, UTA tot își asigura matematic locul în viitorul sezon din Liga 1, însă același Facundo Mallo a dat lovitura de grație. Fostul fundaș al lui Dinamo a apărut perfect la finalizare în minutul 78 și i-a redus la tăcere pe fanii arădenilor strânși în vecinătatea stadionului.

S-a terminat 1-2, iar Rapidul a obținut 3 puncte vitale! Giuleștenii au acumulat 24 de puncte și se situează acum pe locul 3. În ultima etapă, alb-vișiniii vor da piept pe teren propriu cu Turris Turnu Măgurele. 

UTA rămâne pe primul loc, cu 29 de puncte, iar promovarea lor depinde de meciul din ultima etapă cu FC Argeș.

Clasament play-off Liga 2: 

UTA Arad - Rapid 1-2

FINAL DE MECI! Rapid câștigă cu 2-1 și reintră în cărțile promovării!
min.78: GOOOOL Rapid! Oaspeții dau lovitura în minutul 78, grație aceluiași Facundo Mallo. Fostul fundaș de la Dinamo a reluat din interiorul careului centrarea perfectă venită din corner de la Antonio Sefer. 
min.71: Dublă intervenție salvatoare a lui Iacob, portarul gazdelor, care blochează in-extremis două ocazii importante ale Rapidului. 
min.66: Rapid, la un pas să preia conducerea! Șutul superb al lui Sefer e respins spectaculos în corner de Iacob!
min. 57: GOOL Rapid! Giuleștenii restabilesc egalitatea prin Facundo Mallo. Fundașul a reluat cu capul o centrare foarte bună, iar giuleștenii reintră în joc. 
min.46: A început repriza secundă!
PAUZĂ la Arad! UTA se află în avantaj, scor 1-0, după o primă repriză alertă, bogată în faze de poartă!
min.38: GOOL UTA! Deschidere de scor în minutul 38. Greșeală în lanț în apărarea Rapidului. Goalkeeper-ul Popa respinge defectuos o minge, Iacob ezită să intervină, iar oportunistul Miculescu împinge mingea în poartă din câțiva metri. 
min.28: Hlistei caută poarta dintr-un unghi imposibil. Mingea lovește rădăcina barei și se scurge în afara terenului.
min.26: Ioniță încearcă o execuție spectaculoasă, din întoarcere, mingea se duce peste poarta lui Popa
min.17: Hlistei semnează prima ocazie importantă a Rapidului. Șutul acestuia din interiorul careului se duce însă pe lângă poartă.
min.12: Cârstocea, mijlocașul celor de la Rapid, primește cartonaș galben după un fault comis asupra lui Ursu. 
min.6: Prima ocazie importantă a partidei. Ursu șutează de la distanță, dar Popa, goalkeeper-ul Rapidului, respinge în corner.
min.1. A început partida de la Arad! UTA beneficiază de lovitura de start. 

Torțe și scandări rasiste la UTA - Rapid! Suporterii arădeni n-au ținut cont de reguli și au venit la stadion

UTA Arad - Rapid, echipe de start

UTA Arad: Iacob – Bustea, Melinte, Ilie, Siom - Miculescu, Moise, Isac, Ursu - Ioniță, Buhăcianu
Antrenor: Laszlo Balint

Rapid: M. Popa - Bonnin, Mallo, Iacob, Goge - Cârstocea - Jorza, Alami - Crețu - Drăghiceanu, Hlistei 
Rezerve: Drăghia, Băjan, Manole, R.Lazăr, Sefer, Labeau, V.Alexandru 
Antrenor: Dan Alexa

Stadion: „Motorul”, Arad (fără spectatori)
Arbitru: Radu Petrescu / A1: Vladimir Urzică / A2: Adrian Vornicu / Observator: Dan Jiga

VIDEO Iencsi analizează situația actuală de la Rapid

Citește și alte știri despre Liga 2: 

RAPID. VIDEO „Conducătorii și antrenorii trebuie să facă asta!” » Sfaturile lui Adrian Iencsi pentru fosta echipă

Un club din play-off-ul ligii secunde poate DISPĂREA dacă ratează promovarea: „Ne delimităm de echipă”

LIGA 2. Încă un caz de coronavirus în liga secundă + ce se întâmplă la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (112)
rocky2
rocky2  •  26 Iulie 2020, 23:18

steaua a disparut inca din 2003, sa mai discutam acum despre presupusa legatura cu ilegala fcsb, este redundant!

iung811
iung811  •  26 Iulie 2020, 23:15
Postat de randoomthejudge pe 26 Iulie 2020, 21:02

CCA a jucat in 1960 in europa cu dortmund,nu Steaua. cam asta spui tu. tue sti un *** si meriti ca vitanul tau barzesti sa se desfiinteze de urgenta.

Te cam omoara limba romana!!!

adriann_
adriann_  •  26 Iulie 2020, 22:15
Postat de catalynn pe 26 Iulie 2020, 20:46

E diferența uriașă! FC R sunt o franciza, și folosesc LEGAL, contra cost, brandul și numele Rapidului (este practic aceeași situație ca la Dinamo, “adevarul” club istoric este CS Rapid) . De asta echipa lor este înscrisă in campionat ca Rapid București și nu FC R sau ... FC fcsb. :-))) V=oi însă NU aveți acest drept. Și pt ca vi l-ati însușit cu rea voința (asta a spus Justitia nu io) deși ati fost refuzați când l-ati cerut, acum vi se imputa un prejudiciu de zeci de milioane. In plus mai “adevarata” Steaua decât CSA Steaua nu exista, Clubul din Ghencea este clubul înființat în urma decretului regal semnat de Mihail Lascăr, echipa de fotbal nefiind decât o secție a acestui club, nu un club separat, nu are personalitate juridică și are același CIS cu și clubul “mamă” . Sunt niște treburi atât de simple ca trebuie sa fii fie incredibil de prost sau ticălos sa nu le înțelegi! :-))))

Mai clar decat faptul ca fix ciobanul a facut hartie la CSA sa i se aprobe sa foloseasca marca Steaua pe firma fcsb (si a fost refuzat) pur si simplu nu exista :))) Practic facand hatia aia si-a dat singur lovitura decisva, CSA nu mai poate pierde nici un proces din momentul ala :))) Iar situatia RAPIDULUI este SUPER-CLARA: firma pe care opera clubul a dat faliment, a fost lichidata de stat, noua firma a cumparat legal NUME/MARCA/CULORI/PALMARES iar clubul functioneaza pe noua firma. A, ca plang becalistii cu ora ca nu ar trebui sa fie posibil asa ceva in Justitie? :))) Pai aia au impresia ca dreptatea se imparte dupa cum *** ciobanul infractor :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (112)
Comentează