FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - RAPID

RAPID. VIDEO „Conducătorii și antrenorii trebuie să facă asta!” » Sfaturile lui Adrian Iencsi pentru fosta echipă

Adrian Iencsi. Sursă foto: 1923.ro +18   FOTO
Adrian Iencsi. Sursă foto: 1923.ro

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 08:00 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 10:04

Adrian Iencsi (45 de ani), dublu campion cu Rapid, a fost invitat recent la GSP Live, emisiune unde a analizat situația giuleștenilor din Liga 2. Alb-vișiniii au nevoie de un parcurs imaculat, dar și de un joc favorabil al rezultatelor, pentru a mai spera la promovarea în Liga 1. 

  • UTA - Rapid se joacă azi, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Iencsi e de părere că oamenii din conducere trebuie să tragă învățămintele după actualul sezon și recunoaște că evoluțiile Rapidului n-au fost până acum unele care s-o îndreptățească să spere la Liga 1: „Trebuie să și demonstreze că merită să fie acolo”, crede fostul fundaș. 

„Am rămas total dezamăgit după meciul cu FC Argeș. Aveam mari speranțe, am fost foarte supărat. Șansele sunt foarte mici, dar important e ca antrenorii și conducătorii să identifice exact unde sunt problemele și să învețe din greșeli.

Sunt sigur că cei de acolo vor reuși să gestioneze situația. Rapid chiar ar merita să revină în prim planul fotbalului românesc, dar trebuie să și demonstreze că merită să fie acolo”, a declarat Adrian Iencsi, la GSP Live.

Gazonul din „Regie”, inamicul Rapidului?

În opinia lui Iencsi, gazonul din „Regie”, acolo unde echipa lui Dan Alexa își dispută meciurile de pe teren propriu, a pus-o în încurcătură pe Rapid pe durata acestui sezon. 

Echipa beneficiază de condiții bune, chiar dacă nu există un stadion și un teren de antrenament care să fie adecvate. E greu să pasezi pe un asemenea gazon. Nu vreau să creez un alibi, dar ei au întâmpinat multe dificultăți și din cauza acestui aspect.
 - Adrian Iencsi, fost fundaș Rapid

5 trofeea câștigat Adrian Iencsi alături de Rapid: două titluri, două Cupe ale României și o Supercupă

Clasament play-off Liga 2: 

FOTO Imagini tari din meciul Rapid - FC Argeș 1-2

+14 FOTO

Citește și alte știri despre Rapid:

Un fost antrenor al Rapidului, verdict crunt pentru echipa lui Dan Alexa: „Niciun jucător nu are spiritul clubului! E deranj mare acolo”

Daniel Niculae distruge strategia giuleștenilor: „Păi, cum facem?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
emil1986
emil1986  •  26 Iulie 2020, 10:10

Rapidul adevarat e decedat de mai bine de 3 ani. Sfaturi poate da doar clonei PSD-Tudorache, FC R.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează