FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

EXCLUSIV Toți ochii pe Valentin Buhăcianu, golgeterul liderului UTA: 3 cluburi din Liga 1 îl ademenesc

Valentin Buhăcianu e unul dintre oamenii de bază de la UTA / FOTO: Facebook
Valentin Buhăcianu e unul dintre oamenii de bază de la UTA / FOTO: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2020 14:02 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 18:55

La 26 de ani, atacantul Valentin Buhăcianu pare că și-a atins maturitatea fotbalistică. După ce în sezonul trecut a marcat 25 de goluri pentru Aerostar, a fost luat de UTA, iar randamentul său a fost la cel mai înalt nivel și în actuala stagiune. 

Cu 14 etape rămase din acest sezon, fotbalistul arădenilor a ajuns la 13 reușite, iar cluburile din Liga 1 l-au țintit. FC Botoșani, Chindia și Poli Iași și-l doresc pe fotbalistul celor de la UTA, liber de contract în vară, idee care atrage mult la cluburile din România. 

Toți ochii pe Valentin Buhăcianu, „mașina de goluri” de la UTA

Ieșenii și l-au dorit pe Buhăcianu și vara trecută, când au pierdut însă lupta cu UTA, echipă care acum este cu un pas și jumătate în Liga 1. Nu doar golurile l-au adus pe Buhăcianu în atenția cluburilor de Liga 1, dar și viteza, un capitol la care atacantul arădenilor excelează. 

300.000 de euroeste cota lui Buhăcianu pe transfermarkt. Atacantul a mai trecut pe la Bucovina Pojorâta, Atletico Vaslui, Știința Miroslava și Aerostar

A fost și pe lista Craiovei?

În urmă cu aproape 3 ani Valentin Buhăcianu era urmărit chiar de CSU Craiova, formație ce se luptă pentru titlu în România. În căutarea unui atacant, oltenii s-au orientat atunci către vârful care fusese la Atletico Vaslui. Totuși, în cele din urmă atacantul n-a mai ajuns la Craiova și a continuat în Liga a 2-a, unde în ultimele două sezoane a înscris de 38 de ori. 

Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește mai multe știri din Liga 2:

Petrolul a reluat antrenamentele online. Costel Enache: „Noi ne-am facut planurile”

Răsturnare de situație la Rapid?! Daniel Pancu: „Să rezolve problemele, altfel mă întorc la antrenamente”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează