FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI - „U” CLUJ 0-3

Valeriu Răchită, un car de nervi după un penalty inexistent: „Nici pe vremea Cooperativei nu te furau în halul ăsta!"

După penalty, Valeriu Răchită și-a chemat jucătorii la marginea terenului
După penalty, Valeriu Răchită și-a chemat jucătorii la marginea terenului

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2019 12:30

Valeriu Răchită a răbufnit, ieri, pentru GSP, după ce arbitrul Cristian Codrea a dictat un penalty inexistent în meciul cu U Cluj, la 0-0.

Momente de uluială totală la meciul jucat pe „Electrica” din Timișoara. În minutul 17, N. Pârvulescu a bătut o lovitură liberă din stânga careului, Bădăuță a respins simplu, din șapte metri, cu capul, fără să atingă pe nimeni, dar arbitrul Cristian Codrea a țâșnit direct spre punctul cu var și-a dictat lovitură de la 11 metri! Mai mult decât atât, „centralul” i-a arătat și cartonașul galben jucătorului timișorean.

Zecile de reluări ale celor de la Digi și Telekom n-au reușit să elucideze misterul. De ce Codrea arată 11 metri, în condițiile în care era excelent plasat? Arbitrul a explicat prin gesturi că ar fi fost vorba de o lovire intenționată cu cotul, doar că aceasta nu pare să existe.

„E halucinant, de necrezut”

Valeriu Răchită a vrut să scoată echipa de pe teren, dar a fost calmat de jucători și de cel de-al patrulea arbitru. Nu și-a mai calmat furia în dialogul cu reporterul Gazetei Sporturilor la aproape o oră de la finalul partidei. „Știam că asta mă așteaptă și că o să fie așa. Dar speram să aibă ceva bun-simț și să nu o facă pe față! Credeam că există o limită a decenței, nu să dai un astfel de penalty, inventat, în minutul 17 al meciului. Nici pe vremea Cooperativei unde arbitrii știau bine ce au de făcut, nu te furau în halul ăsta. Inexplicabil ce se întâmplă. E halucinant, de necrezut!”, a declarat Răchită.

Cristian Codrea a mai avut parte de un incident tot la un meci de L2. În decembrie 2018, la meciul UTA - Daco-Getica, arbitrul a fost la un pas să fie luat la bătaie de Ionuț Popa, dar bodyguarzii au intervenit rapid. z

„Ce explicații să-i cer arbitrului? S-a dus președintele să discute. Ce sens mai are să vorbesc eu cu un om care ia o astfel de decizie în startul meciului și inventează un penalty grosolan? Este rușinos în ce hal am ajuns!”
Valeriu Răchită, antrenor ACS Poli

Citește și:

Budescu l-a sunat pe antrenorul lui ACS Poli din Arabia Saudită: „Se dă penalty și la strigat?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
merace
merace  •  07 Mai 2019, 20:27

Deci ce propune el, sa te fure arbitrii mai cu perdea?! :D hahaha Daca stie cum se fura pe vremea Cooperativei, sa dea tot din casa, poate devine vedeta de talk-show! :D

623506571124451
Marian Iordachescu  •  06 Mai 2019, 16:07

Nu este singurul meci la care U Cluj este ajutata de arbitru La polul opus este Petrolul si Snagovul Clinceniul este prea puternica ,iar Targoviste umbla si ei la coarda sensibila a arbiteilor ,dar numai la meciurile lor directe spre deosebire de U cluj care joaca la mai multe capete

dora
dora  •  06 Mai 2019, 14:46

Bagati un video cu faza de joc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează