FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Budescu l-a sunat pe antrenorul lui ACS Poli din Arabia Saudită: „Se dă penalty și la strigat?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 19:54

Astăzi a avut loc în Liga 2 o faza extrem de controversată: arbitrul a acordat un penalty inexistent în favoarea Universității Cluj în meciul cu ACS Poli, scor 3-0.

După meci antrenorul lui ACS Poli Timișoara, Valeriu Răchiță a fost extrem de revoltat și a povestit cum a fost contactat de Constatin Budescu, care a fost șocat de cele întâmplate. 

„Mi-a dat Constantin Budescu din Arabia Saudită mesaj şi mi-a zis: „se dă penalty şi la strigat?”. A zis că nu a văzut în viaţa lui așa ceva. Dacă nici Budescu, care a văzut Budescu multe.. La conferinţa premergătoare meciului am avut o premoniţie. Spun că e echipele de tradiţie, OK, şi eu îmi doresc echipe de tradiţie în Liga 1, dar să îşi bată joc de un brand ca Poli Timişoara, un domn îmbrăcat în negru mi se pare cam mult.

Da, am întâlnit o echipă bună, o echipă organizată, cu un buget foarte mare, dar ce s-a întâmplat la 0-0, la acea fază, îmi lasă un gust amar. Şi nu am văzut nici pe vremea Coopoerativei o fază asemnătoare. În care să nu existe nici măcar un contact.. Din păcate, acel penalty cred eu că a decis meciul. Apoi, încă o faza fixă, la golul doi. Am încercat la pauză să joc mai ofensiv, dar e foarte greu când joci cu „U” Cluj, o echipă cu jucători foarte buni.

Nu am vrut să scot echipa din teren când am văzut că acord un penalty inexistent. Le făceam semn să vină, să stau de vorbă cu ei, să nu fie apăsaţi psihic şi că se poate întoarce rezultatul”, a declarat Valeriu Răchită.

În urma acestui rezultat, Universitatea se apropie, cel puțin pentru moment, la un punct de echipa de pe locul secund, Chindia Târgoviște.

De cealaltă parte, ACS Poli este pe locul 18 în clasament și are șanse foarte mari să retrogradeze în eșalonul secund.

Vezi AICI clasamentul LIVE din Liga 2

Citește și:

ACS Poli s-a răzbunat pe arbitru după penalty-ul imaginar acordat lui U Cluj: cum l-au ironizat pe facebook

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
130874067686396
Petre Puiu Natu  •  06 Mai 2019, 07:12

unde sa retrogradeze ma? In liga secunda.? cade din 2 in 2?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează