FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI

ACS Poli s-a răzbunat pe arbitru după penalty-ul imaginar acordat lui U Cluj: cum l-au ironizat pe facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 17:43

Arbitrul meciului Cristian Codrea dintre ACS Poli Timișoara și U Cluj a fost taxat de bănățeni pentru prestația avută în partida pierdută pe teren propriu în fața celor de la U Cluj, scor 0-3, în cadrul etapei cu numărul 33 din Liga a II-a.

Arbitrul partidei i-a exasperat pe elevii lui Valeriu Răchită.

Acesta a acordat un penalty inexistent în prima repriză, moment în care antrenorul bănățenilor a vrut să scoată echipa de pe teren.

În cele din urmă jocul a continuat, iar clujenii au marcat fără probleme. Trupa lui Lobonț a mai punctat apoi de două ori, iar la ultimul gol timișorenii au acuzat un henț la Gavra.

La finalul partidei, cei de la ACS Poli l-au ironizat pe arbitrul Cristian Codrea. Aceștia au postat pe pagina oficială de Facebook scorul și marcatorii, iar primul gol i-a fost atribuit arbitrului.

În urma acestui rezultat, U Cluj se apropie, cel puțin pentru moment, la un punct de echipa de pe locul secund, Chindia Târgoviște.

De cealaltă parte, ACS Poli rămâne pe locul 18 în clasament și este cu un picior în Liga a III-a.

articol de Andreea Visu

Citește și:

VIDEO // U Cluj se impune categoric la Timișoara » Bănățenii au vrut să iasă de pe teren după ce arbitrul a dictat un penalty inexistent

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
aurelguga
aurelguga  •  05 Mai 2019, 22:39

Vivi, ***! Nu ti-a iesit pasenta pentru Petrolul. Imi amintesc cum l ai zapacit pe Walter sa mearga la Petrolul ( l ***) si l ai rezolvat! Il manca puscaria! Pe unde treci tu ramane doar uscaciune!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  05 Mai 2019, 21:03

iar e bagata "U" in mizerie.. sa vezi la anul "derby"-uri facute din pix cu aia din deal,sepsi si viitorul.. cooperativa reloaded

Vezi toate comentariile (2)
Comentează