FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECĂRI

Vali Lazăr și Hamza, dați afară de la echipă: „N-au înțeles situația, sunt supărați pe antrenor!”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 17:10 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 17:29

Valentin Lazăr (32 de ani), Hamza Younes (35 de ani) și Marian Anghelina (30 de ani) au fost anunțat de Claudiu Niculescu (45 de ani) că nu intră în planurile Concordiei pentru restul sezonului de Liga 2. 

Concordia Chiajna a încheiat anul 2021 pe locul 4 și este ca și calificată în play-off-ul din Liga 2. Antrenorul Claudiu Niculescu plănuiește mai multe mutări pentru pauza competițională și a încercat să elibereze câteva poziții din lot. 

Valentin Lazăr și Hamza Younes, doi dintre fotbaliști cu nume ai formației, au fost puși pe liber, dar nu au digerat bine decizia tehnicianului.

Hamza și Lazăr, dați afară de la Concordia 

„Trei jucători cu experientă, Marian Anghelina, Vali Lazăr și Hamza Younes au fost anunțați ca nu mai intra în vederile lui Claudiu Niculescu pentru anul următor. Anghelina a înțeles situația, dar ceilalți doi nu. 

Sunt supărați pe antrenor pentru decizia luată. Vor mai urma alte câteva plecări. La capitolul veniri vom aduce tineri cu poftă de performanță. Moda jucătorilor cu nume pare că a trecut”, a Cristi Tănase, președintele Concordiei, la Metropola TV. 

Ilfovenii au două variante de cantonament pentru această iarnă, în țară sau în străinătate. Decizia va fi luată în funcție de restricțiile care vor fi anunțate pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Oprița, impresionat de fiul unui fost stelist » Chemat la pregătirea de iarnă, după ce a marcat primul gol pentru CSA la numai 16 ani

Antrenorul liderului explică parcursul perfect al Petrolului în Liga 2: „ Am pus fotbalul înaintea banilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează