FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Oprița, impresionat de fiul unui fost stelist » Chemat la pregătirea de iarnă, după ce a marcat primul gol pentru CSA la numai 16 ani

Iustin Răducan / Sursă foto: Captură GSP Video
Iustin Răducan / Sursă foto: Captură GSP Video

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 19:17 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 19:37

CSA Steaua a câștigat la pas amicalul cu Retezatul Hațeg, formație aflată pe primul loc în Liga 4 Hunedoara, scor 3-0. Tehnicianul Daniel Oprița a intenționat să testeze mai mulți jucători tineri, iar planul său a dat roade.

Ultimul gol al partidei, înscris în minutul 90, a purtat semnătura lui Iustin Răducan, 16 ani, nimeni altul decât fiul lui Narcis Răducan. 

Iustin este fiul lui Narcis Răducan, fostul jucător de la Steaua, Rapid și FCM Bacău, dar și fost oficial la FCSB. Evoluează pe postul de atacant la Sport Team, fiind golgeter în Liga Elitelor U17. Tânărul vârf l-a impresionat pe Oprița, care îl va lua în pregătirea de iarnă a „roș-albaștrilor”.

CSA Steaua, victorie la scor de neprezentare în amicalul de azi
CSA STEAUA
CSA Steaua, victorie la scor de neprezentare în amicalul de azi

Planuri îndrăznețe pentru Iustin Răducan: „Vreau să fiu ca un robot și să joc la Barcelona!”

Gazeta Sporturilor a asistat în luna februarie a acestui an la antrenamentele lui Iustin Răducan: „Joc fotbal din plăcere și pentru sănătate, în primul rând. Dacă o fi să ajung profesionist, Doamne, ajută! Din România îmi place Florin Tănase, el are măcar o realizare importantă în fiecare meci”, a declarat Iustin Răducan. 

„Vreau să fiu ca un robot, să dau gol când am ocazia. Aș vrea să joc la Barcelona!”, a mai spus Iustin Răducan la începutul anului, conform sport.ro.

Tatăl său i-a făcut portretul lui Iustin: „Îi place mult Lewandowski, este un marcator pursânge. Îi place și de Cristiano Ronaldo. Poate să fie mai bun decât mine, asta îi și doresc. Și asta le doresc tuturor băieților din academie”, spunea Narcis Răducan, conform sursei citate.

VIDEO Iustin Răducan, fiul lui Narcis, se antrenează cu tatăl său: „Joc fotbal din plăcere și pentru sănătate”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Bogdan Mara îi dă replica lui MM Stoica: „Lumea s-a săturat de ironiile lui! Nu mă cobor la acel nivel”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
hofer
hofer  •  10 Decembrie 2021, 18:08

Ceia ce vad eu este o miscare fortata, deloc naturala, dar cine stie poate ma insel eu. Succes!..

penultimul
penultimul  •  10 Decembrie 2021, 11:37
Postat de dobrin pe 09 Decembrie 2021, 23:02

Alta beizadea...

Dobrin nu era fiul nici unui fotbalist celebru, la fel și Balaci sau Gh. Hagi.

dobrin
dobrin  •  09 Decembrie 2021, 23:02

Alta beizadea...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează