FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Varga şi Ferfelea, în alb-albastru? » Craiova vrea "să-i fure" jucătorii lui Şiman

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 13:59

Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu vor conduce noua Universitatea Craiova şi se pare că au găsit o soluţie pentru a completa şi lotul de jucători.

Potrivit digisport.ro, oltenii s-au orientat către o parte a fotbaliştilor Sportului care sînt în litigiu cu patronul Vasile Şiman. În frunte cu Dacian Varga, următorii fotbalişti sînt ţintiţi de conducătorii Universităţii: Lungu, Lung, Beţa, Cioranu, Patriche, Ghinga şi Ferfelea.

15 jucători ai Sportului au depus memoriu pentru a deveni liberi de contract şi duc un adevărat război cu Vasile Şiman.

Fotbal în cătuşe » Jucătorii Sportului au venit încătuşaţi la partida cu CS Buftea

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
grande.balaci
grande.balaci  •  26 Martie 2013, 23:37

nu cred sa vina vre-o unul.

sas08
sas08  •  26 Martie 2013, 21:21

Pana incepe campionatul viitor o sa tot vina jucatori la Craiova , insa care vor fi cei ce vor ramane nu poate sti nimeni .

stiintza4ever
stiintza4ever  •  26 Martie 2013, 19:42
Postat de conasu_boeru pe 26 Martie 2013, 18:46

"...Unde era Craiova acum 20...va dadeam 5-0 la Bucuresti si va socoteati scapati ieftin...." Chestia asta nu stiu de unde ai scos-o !!!! U Craiova a mai castigat cand si cand la Bucuresti, dar la scor strans si foarte rar ! Cred ca glumesti cu scorul asta , adica sigur glumesti ! In rest ai oarecare dreptate, sa vedem ce o sa fie in perioada urmatoare.... Comentariul tău...

Pai cum sa poata Craiova sa bata pe Dinamo coane, cand tatal vostru mergea cu sampanii peste tot? Cum sa va batem in Groapa cand Florin Costea e luat de la spate cu fulgi cu tot in careu dar nimeni nu vede nimic? Asta la 0-0. Ca la 3-0 pt Dinamo mai primeste si Craiova cate o lovitura libera, asa ca sa nu mai faca Mititelu scandal pe la tv. Cine sa va bata pe voi? Sunteti prea bazati, la FRF la LPF, la CCA, peste tot. Orice copil stie, cand zici Dinamo poti sa zici "victorie" dar cand zici si "meritata" in aceeasi fraza... scad drastic sansele sa ai dreptate.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează