FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB

Soluția prin care FCSB poate intra pe Stadionul Ghencea: „Atunci nimeni nu ar mai contesta acest lucru”

Stadionul Ghencea
Stadionul Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 22:22 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 08:12

Vasile Dîncu (60 de ani), fostul Ministru al Apărării, a venit cu soluția prin care formația FCSB, patronată de Gigi Becali (64 de ani), va putea evolua pe stadionul Ghencea. 

Politicianul a spus că, dacă din punct de vedere juridic se va ajunge la concluzia că FCSB este moștenitoarea de drept a legendarei echipe a Stelei, nimeni nu ar mai contesta acest lucru, iar vicecampioana României ar putea juca fără probleme pe stadionul Steaua. 

„Nu mă încântă transferurile din Surinam și Madagascar” » Critică strategia de la FC Argeș și nu-i dă prea multe șanse lui Marius Croitoru: „Sunt sceptic!”
FC ARGEȘ
„Nu mă încântă transferurile din Surinam și Madagascar” » Critică strategia de la FC Argeș și nu-i dă prea multe șanse lui Marius Croitoru: „Sunt sceptic!”

Vasile Dîncu: „Stadionul Steaua este unitate militară”

„Am vorbit cu prietenul meu Marcel Ciolacu, care mi-a zis că, în opinia sa, FCSB ar trebui să joace pe stadionul Steaua, pentru că este o echipă care joacă în cupele europene, o echipă importantă a noastră. 

În primul rând, evident că orice club poate să solicite, să facă un contract, să închirieze Stadionul Steaua, în condițiile legale, nu atacând Ministrul Apărării în mass- media, prin punerea de presiune.  

În noul Cod Administrativ scrie că orice bun care aparține Armatei trebuie închiriat numai cu Hotărâre de Guvern. Stadionul Steaua este unitate militară. 

Există în acest moment un litigiu între FCSB și Steaua. Până nu se definitivează totul, suntem într-o situație confuză. Am discutat și cu Jandarmeria, în eventualitatea în care FCSB va ajunge să joace în Ghencea. Având în vedere faptul că cele două galerii sunt adversare de ani de zile, nu știu dacă putem ține ordinea publică în astfel de situații. Este o situație periculoasă în opinia mea, 

Bătălia lui Gigi Becali de a ocupa spațiul Stelei este una simbolică, dar lucrurile nu sunt rezolvate. Dacă din punct de vedere juridic se va ajunge la concluzia că FCSB este moștenitoarea de drept a Stelei, atunci nimeni nu ar mai contesta acest lucru. 

Dar stilul acesta de a jigni un ministru, mai mulți generali de la Steaua, nu cred că este calea cea mai bună și cea mai democratică pe care a ales-o Gigi Becali”, a declarat Vasile Dîncu la emisiunea "Națiunea Stelistă" găzduită de AS47.

VIDEO. Florin Talpan, declarații despre proces, atacuri la Dîncu și Bichir: „Cum e posibil așa ceva”

Citește și:

Anamaria Prodan, prima reacție despre interesul CFR-ului pentru Stanciu

MM Stoica a intrat în vestiar la pauza derby-ului cu Rapid: „Nu fac asta în mod normal” » Ce le-a spus jucătorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
John.Wick
John.Wick  •  08 Noiembrie 2022, 23:05
Postat de Catalynn____ pe 08 Noiembrie 2022, 09:24

Am ras mult! :-))) Pe nea Vasile nu ai ba cum sa “îl dai afara”. El nu e “deep state” ci practic a scris manualul “deep state”, ediția română! :-))) Ciolacu și KWI au fost instalați in funcțiile respective. De cine!? Ai ghicit! De unii ca nea Vasile! :-))) Nu ai văzut cine a venit in locul lui!? Si tu care visai la Tudose! :-)))

nu te amăgi cu putlerisme. vasi a zburat. cine vă vine patron la csa csa?

stefdomi
stefdomi  •  08 Noiembrie 2022, 17:01
Postat de guimaraes1.0 pe 08 Noiembrie 2022, 12:25

Mr.muscle acel sant era citat din textul lui d-aia l-am scris cu s mic ai inteles?ia cauta tu comentariile scrise de mine si vezi cu ce fel de litera incep.a ca nu vreau sa pun ghilimele virgule sau majuscule in interiorul textului e alegerea mea din comoditate zecesebistule stefd081.iti apreciez inspiratia in alegerea nickului si nu-ti mai incorda musculatura stri(c)ata pe biata tastatura ba statham ca nu ti-a facut nimic saraca.:-)

Ai demonstrat cât de inteligent ești: habar n’ai ce e aia enunț și/sau majusculă. Te ajut eu: când începi o propoziție/frază, dom’ profesor, scrie cu literă mare. Ex.: “Nu îi mai corecta, bău papagalule, pe alții când tu ești la fel de agramat!”. Ai înțeles?

Hcm27
Hcm27  •  08 Noiembrie 2022, 15:05
Postat de guimaraes1.0 pe 08 Noiembrie 2022, 14:50

Esti groggy ba gheba te-am facut din 5 comentarii mat. :-) tu in loc sa-i raspunzi aluia mi-ai scris mie.:-) 1 2 3 ...9 10 ko!:-)

Decât pina la 10?Numără în continuare sau atâta știi?N-ai cum mai băiatule sa fiu groghy cu un7l ca tine.Luptam la categorii diferite,cu siguranță.La șah poate oi fii vreun Karpov sau Kasparov,pe lângă Gheba,care se scrie cu G nu cu g sau Pruteanu,care se scrie,de asemenea cu P,nu cu p pe cre pretinzi ca-i depășești.Sa nu mai vorbim de Graur Alexandru care a spus ca fundul e fund și ******Tu pe care-l preferi din cele doua?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close