FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRELUARE

UPDATE+EXCLUSIV Vasile Geambazi patron la noul „satelit” al FCSB » Ce planuri are nepotul lui Gigi Becali

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, va fi noul finanțator de la Unirea Constanța, care tocmai a rămas fără lot și a pierdut cu 0-14 în liga a doua, și va umple echipa de jucători de la FCSB pe modelul Clinceni.
Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, va fi noul finanțator de la Unirea Constanța, care tocmai a rămas fără lot și a pierdut cu 0-14 în liga a doua, și va umple echipa de jucători de la FCSB pe modelul Clinceni.

Articol de , , - Publicat duminica, 29 august 2021 15:26 / Actualizat duminica, 29 august 2021 16:52

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, va fi noul finanțator de la Unirea Constanța, care tocmai a rămas fără lot și a pierdut cu 0-14 în liga a doua, și va trimite toți jucătorii de la FCSB 2 la constanțeni.

UPDATE: Unirea Constanța va prelua toți jucătorii de la FCSB 2

Lotul constănțenilor va fi format exclusiv din jucătorii de la echipa a 2-a a celor de la FCSB, dar și din jucătorii de la prima echipă care sunt lăsați în afara lotului de Edi Iordănescu.

Noua echipă va fi cazată la baza din Berceni a vicecampioanei României și se va antrena acolo, în timp ce meciurile din Liga 2 le va disputa la Techirghiol.

În pauza competițională din iarnă, tinerii împrumutați de FCSB la alte echipe din Liga 1 sau Liga 2 vor ajunge și ei împrumut la  Unirea Constanța.

Iar FCSB 2 va continua să joace în Liga 3, cu juniori din academie.

Știrea inițială: Vasile Geambazi a preluat Unirea Constanța

După succesul de la Academica Clinceni, care a promovat în Liga 1 cu ajutor din partea FCSB și cu Vasi Geambazi implicat activ, nepotul lui Gigi Becali va prelua o altă echipă din liga a doua.

E vorba de Unirea Constanța, care tocmai a pierdut cu 0-14 în meciul de liga a doua cu FC Buzău. Formația rămăsese însă fără aproape întreg lotul și a jucat în deplasarea de sâmbătă cu juniorii din 2004 și 2005.

Unirea Constanța a pierdut un lot întreg

Fotbaliștii care au început sezonul la Unirea și-au reziliat de comun acord contractele după restanțele salariale acumulate încă din vremea Farului. Înaintea lor a plecat și antrenorul Ianis Zicu. Doar 4 dintre ei au refuzat, însă nu s-au putut antrena normal și nu au jucat la Buzău.

Imediat după meci, GSP.ro a anunțat că urmează mișcări la trupa de pe Litoral și mai mulți fotbaliști de la FCSB vor fi împrumutați în perioada următoare, profitându-se și de pauza competițională impusă de meciurile echipelor naționale. Va fi doar prima mișcare din transformarea formației.

Modelul Clinceni va fi aplicat la Unirea Constanța

Ei vor fi aduși de Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Devenit cunoscut după ce ajunsese patronul din acte al echipei din prima ligă, acesta va prelua modelul Clinceni, unde o trupă întreagă împrumutată de la FCSB a contribuit decisiv la promovarea Academicii.

Atunci, Robert Ion, Vlad Mihalcea, Ovidiu Horșia, Cristian Dumitru, Salvatore Marrone, Ionuț Dinu, Alex Nicola, Andrei Șușu și macedoneanul Mihailo Mitrov au fost cedați în sezonul de succes, câțiva dintre ei fiind titulari. 

21 de goluri primiteși 0 marcate are Unirea Constanța, ultimul loc în liga a doua

VIDEO Massimo Pedrazzini: „Geambazi a preluat de la Becali modelul impunerii jucătorilor”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

5 motive din spatele unui 0-14 » Explicațiile pentru prestația umilitoare pe care Unirea Constanța a avut-o în deplasarea de la Buzău

OFICIAL FRF s-a spălat pe mâini în „cazul Petrolul” » Decizie de neînțeles, după ce un oficial a încercat să mituiască un arbitru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
paolo13
paolo13  •  30 August 2021, 06:50
Postat de ramon_oblete pe 29 August 2021, 18:14

O lege proasta trebuie modificata, abrogata, etc. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

De ce este legea proasta, pentru ca echipa talpan nu poate promova imediat?

ripensistu
ripensistu  •  30 August 2021, 01:10

FaciCeSpuneGeambazi un nou satelit in cooperativa ciobaneasca din sectorul agricol Ilfov si nu numai.

George
George  •  29 August 2021, 18:15

Se vede clar ca nu este kokalar, este un important om de afaceri, ca tot clanul lui jojo.............iti dai seama dupa nume.........ciaprazzy

Vezi toate comentariile (38)
Comentează