FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Veolia România a luat decizia finală în cazul Petrolul Ploiești: „În ultima săptămână, suporterii au reacționat prompt”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 16:06

Veolia a revenit pe poziții după scandalul cu suporterii de la conferința de prezentare a președintelui Marius Stan din urmă cu o săptămână, când Mădălin Mihailovici s-a contrat dur cu ultrașii și a anunțat că retrage sprijinul companiei pe care o reprezintă.

După o săptămână de liniște, Veolia România a decis continuarea susținerii echipei din Ploiești și a emis un comunicat.

„Decizia de continuare, ca Partener Finanțator în proiectul Petrolul, a avut la bază solicitările formale de la toți membrii comunității fotbalistice și extrasportive: clubul FC Petrolul Ploiești, suporteri, membrii fondatori, membrii sustinători, autorități locale dar și oameni simpli inclusiv din afara fenomenului fotbalistic și sportiv.

Aceste solicitări, dublate de încrederea exprimată în parteneriatul cu Veolia și dorința de continuitate, pentru îndeplinirea obiectivelor de performanță asumate, au dus la analiza și decizia oportunității rămânerii alături de FC Petrolul Ploiești”, se arată în comunicat.

Oficialii Veolia au continuat: „Ne-am alăturat într-un moment dificil pentru echipă, cu gândul de a pune bazele și a construi organic, pas cu pas, această poveste. În ultima săptămână, suporterii și comunitatea locală au reacționat prompt exprimându-se aprecierea față de abordarea noastră corectă și profesionistă, față de eforturile depuse care au contribuit în ultimii doi ani și jumătate la construcția unui proiect frumos cu mari șanse de reușită în fotbalul românesc. În management, ca și în viață, atunci când argumentele (pro și contra) însumate dau cu plus, este constructiv să îți revizuiești decizia”.

Citește și:

Ultrașii Petrolului au făcut scandal la prezentarea de azi a lui Marius Stan și echipa a rămas fără sponsorul principal!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
marian0904
marian0904  •  20 Iunie 2019, 21:55

Exemplu de limba de lemn corporatist pusa la treaba. Omul de la Veolia a considerat ca da prost o plecare si a intors-o fix ca la Ploiesti. Mai incearca. Inca odata. Are vreo garantie ca galeria nu va mai fi violenta? Nu cred.

mandpv964
mandpv964  •  20 Iunie 2019, 19:58
Postat de antalmihai pe 20 Iunie 2019, 19:35

uau... mari profesionisti astia, veolia, cine or fi ei... dupa ce au negociat, ca si ciinii cu vreo 3-4 echipe... ptiu!!!

N - au negociat cu nimeni! Astia de la gsp au facut si ei niste articolase.....

antalmihai
antalmihai  •  20 Iunie 2019, 19:35

uau... mari profesionisti astia, veolia, cine or fi ei... dupa ce au negociat, ca si ciinii cu vreo 3-4 echipe... ptiu!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează