FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Veste mare de la Constanța! Farul va fi preluat de un grup de investitori care își propun promovarea în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2016 16:21

Fostul arbitru Constantin Frățilă este gata să preia alături de alte persoane clubul FC Farul. Omul de afaceri a spus că nu are nici o importanță situația în care a ajuns.

„Vrem să preluăm clubul, aşa cu datorii cum e el, şi dorim să-l ducem în Liga 1. Vorbesc în numele meu şi al mai multor oameni de afaceri constănţeni. O echipă cu asemenea tradiţie ar trebui de urgenţă ajutată să revină în prima divizie.

Suntem dispuşi să preluăm Farul aşa cum e el acum, cu datoriile pe care le are. Cu o singură condiţie, să preluăm şi să manageriem noi. Oferta există şi într-un cadru restrâns, dar am făcut-o acum şi publică.

Există şi o altă variantă, Academia Farul, care poate fi foarte uşor adusă în zona profesionismului. Dar, momentan, noi dorim să preluăm Farul aşa cum este el“, a spus Constantin Frăţilă, anunță RadioConstanța.ro.

Farul este în prezent pe locul 4 în play-off-ul Seriei a 2-a din Liga a 2-a, având 19 puncte, cu patru mai puțin decât locul 2, primul care asigură promovarea și care este ocupat de Dunărea Călărași. Echipa constănțeană a retrogradat de pe prima scenă a fotbalului românesc la finalul sezonului 2008-2009.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
helioglobalus
helioglobalus  •  08 Aprilie 2016, 20:35

Lepră să te autointitulezi, ***! V-am trosnit pe unde v-am prins, inclusiv în ***. Chiar în sezonul actual, cu o echipă de 3 lulele, v-am luat 4 puncte fără gol primit. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hristac
hristac  •  08 Aprilie 2016, 07:58

hai sa vedem ! cine stie ?

ortega
ortega  •  07 Aprilie 2016, 22:52
Postat de zecs93 pe 07 Aprilie 2016, 18:02

Farul e al 2 satelit din constanta dupa ovidiu al *** pitestene !!!

CLAR ! După un egal în Giulești , cu vreo 2 ani înainte de a retrograda scârbele de la Constanța , se bucurau de parcă ei câștigaseră campionatul ... Dacă promovează și leprele astea , Dobrogea e zonă de păscut 12 puncte în sezonul regulat viitor ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează