FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - RIPENSIA TIMIȘOARA 2-3

VIDEO Bogdan Lobonț se apără după înfrângerea lui U Cluj: „Fotbalul românesc e obișnuit cu stilul sovietic! Eu știu unde vreau să ajung”

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 22:13

Bogdan Lobonț, antrenorul Universității Cluj, a părut destul de relaxat la conferința de presă de după meciul pierdut în fața Ripensiei Timișoara, scor 2-3, cu un gol al bănățenilor venit în minutul 8 al prelungirilor. Tehnicianul a fost însă foarte dezamăgit de situația fotbalului românesc.

„Când am acceptat să vin aici (n.r. la U Cluj) am acceptat în primul rând pentru că eram convins de calitatea umană și fotbalistică a jucătorilor de aici. Universitatea Cluj m-a dorit aici pentru că sunt un altfel de antrenor față de stilul comunist cu care s-a obișnuit fotbalul românesc.

De 4 luni sunt aici. Eu sunt plecat din România de mulți ani. Fotbalul românesc e obișnuit în continuare cu stilul sovietic. Eu, Bogdan Lobonț, știu unde vreau să ajung și am să ajung. Timpul o va demonstra”, a declarat Bogdan Lobonț.


Antrenorul „Șepcilor Roșii” a vorbit și despre partida pierdută cu Ripensia:
„Am făcut greșeli individuale și am fost taxați. Greșelile au început de la mine. Cine-mi spune mie că nu putem ajunge în Liga 1 de la baraj? În fotbalul de astăzi cine greșește mai puțin câștigă. Sunt convins că din aceste greșeli învățăm cu toții. Suporterii sunt supărați, e normal. Nu sunt supărat pe jucători. Băieții au demonstrat și au vrut. Și-au creat multe situații de a marca”.

vezi și:

VIDEO U Cluj - Ripensia Timișoara, ce thriller: răsturnări de scor, accidentări teribile și goluri spectaculoase + Scandal la finalul meciului

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (25)
158016871824583
Alupigus Ol  •  28 Aprilie 2019, 03:06
Postat de reteleanu pe 27 Aprilie 2019, 09:51

"U". singura echipa din cluj.

da ma basteptule...... *** din deal ies campioni din nou, in timp ce "singura echipa a clujului" preda lectii de fotbal spectacol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963513663764819
Emil Sabau  •  27 Aprilie 2019, 23:04

Pai daca sti unde vrei sa ajungi de ce n-o iei pe scurtatura ma antrenorul lui Peste si pleaca .Derbedeu din categoria Contra , Mutu,Prunea si alti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  27 Aprilie 2019, 19:52
Postat de gazistu pe 27 Aprilie 2019, 10:32

Daca conducatorii vostri ii pun pe masa peste 9000 de cocosei (ca 9000 Euro e leafa ceare o incaseaza lunar Edi la Medias), sigur Edi Iordandanesc lasa Gazul pt U cluj, in secunda 2. DAr nici daca vine Iedi la voi, nu va garanteaza nimeni ca bate tot, din meciurile care au ramas! ASa ca trebuie sa mai ai si fotbalisti, degeaba ai lot "experimentat", ca Goga (34), Giurigiu (36), Abrudan (35) si Florescu (34) au impreuna 150 de ani!!! Cred ca e suficient sa joci cu ei la meciuri mai "de vacanta"!!!

bugetul lui "U" e de 1milone de euro sau un milion jumate.. salariul lui Edi nu e problema, nu e problema nici veteranii.. cu mircea Cojocaru antrenor "U" a jucat bine, a avut joc colectiv,posesie, actiuni de poarta.. cu Lobont e harababura, pe langa ca nu e coerent mai are si figuri in cap ca el e cine stie ce antrenor(cand de fapt are licentele mici primite nu pe stiinta ci pe selectii la nationala).. asta e problema: Lobont a distrus deja si ce era bun la fel ca celalalt destept Ogararu acum cativa ani. Si el mai vrea sa continue.. Sa continue ce? Sa distruga?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează