FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

VIDEO Ciprian Marica a reușit să aducă autoritățile locale lângă Farul: „S-a terminat cu gâlceava la Constanţa!”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 17:45

Ciprian Marica (33 de ani), finanțatorul Farului Constanța, a susținut o conferință de presă alături de autoritățile locale, în care a vorbit despre viitorul echipei de fotbal.

După un sezon de tranziție, în care a susținut singur echipa, reușind să o mențină în liga secundă, Ciprian Marica primește sprijin atât din partea autorităților locale, cât și celor județene în proiectul de a readuce FC Farul în Liga 1.

Fostul mare internațional a susținut azi o conferință de presă alături de primarul orașului Constanța, Decebal Făgădău, și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, cei trei anunțând că s-a creat un parteneriat care va funcționa din startul noului sezon.

64594321 536998810172079 5614528218817101824 n +4 FOTO

Este un mesaj de încredere. S-a terminat cu gâlceava la Constanța, reașezarea lucrurilor s-a încheiat, altfel nu am fi fost aici. Există un contract, există dorință de performanță, jucătorii să știe că aici este un proiect serios, iar FC Farul este o prioritate pentru noi. Ne dorim cu toții ca Farul să promoveze în Liga 1. În următoare ședință a Consiliului Local voi propune ca Municipiul Constanța să devină membru al clubului FC Farul. Vom face investiții pentru a readuce stadionul la viață și îi invit pe toți reprezentanții mediului de afaceri să ni se alăture”, a spus Primarul Decebal Făgădău.

„Sper ca FC Farul să redevină ceea ce a fost și poate mai mult decât atât. Este un semnal clar pentru suporteri pentru că ne vom implica și vom susține echipa. Vom participa și ca finanțare, și ca infrastructură. Vom analiza varianta ca și Consiliul Județean să devină membru al clubului”, a adăugat Președintele CJC Horia Țuțuianu.

„Ne dorim un proiect pe termen mediu și lung, iar eu nu vreau să fiu patron, ci unul dintre pilonii clubului, alături de Primărie, CJC și alți investitori privați. Vă asigur că am cele mai bune intenții și vom fi transparenți în privința bugetului, care va fi postat în amănunt pe site-ul clubului. Sunt realist, îmi doresc să jucăm în Liga 1, mai ales că anul viitor sărbătorim centenarul, și voi face tot ce depinde de mine ca să ne luptăm la promovare”, a explicat Ciprian Marica.

„Am făcut un sondaj din care a reieșit că 81 la sută dintre constănțeni consideră că Farul este echipa fanion a județului. Avem proiecte de sport și entertainment dincolo de ceea ce este standard, iar autoritățile ne-au oferit sprijinul pentru a promova parteneriatele clubului dincolo de stadion. Inovăm împreună!”Lorand Balint - Managing Director at Publicis Sport & Entertainment

 

 

CONFERINTA DE PRESA - SSC FARUL CONSTANTA

CONFERINTA DE PRESA - F.C FARUL CONSTANTA

Publicată de DOTTO TV pe Joi, 20 iunie 2019

 

VEZI ȘI:

Veolia România a luat decizia finală în cazul Petrolul Ploiești: „În ultima săptămână, suporterii au reacționat prompt”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
montgomerry
montgomerry  •  21 Iunie 2019, 13:34

Ca primaria Constanta vrea sa investeasca in Farul e treaba lor, dar Consiliul Judetean nu are ce cauta acolo. Cu ce e mai important Farul decat Mangalia , Medgidia sau Cernavoda?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Iunie 2019, 21:39

se stie ca la anul sunt alegeri locale. daca se tin de cuvant autoritatile locale,asa cum au anuntat cand au transformat SSC Farul Constanta in FC Farul Constanta, lumea va fi bucuroasa.

coriolanus
coriolanus  •  20 Iunie 2019, 21:16

Da.. Banii contribuabililor.. Pentru ce? Sunt atatea lucruri de facut in cta.. Se investeste in circ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează