FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO // Daniel Pancu, discuții directe cu Mircea Lucescu despre revenirea la Rapid: „Am vorbit și acum cu el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 17:42

Daniel Pancu, antrenorul lui Rapid, susține că a vorbit astăzi cu Mircea Lucescu și i-a transmis acestuia că-l așteaptă la formația din Liga 2 alături de el. 

„Am vorbit şi acum înainte de conferinţă cu nea Mircea Lucescu şi i-am transmis că oricând este binevenit. Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru fotbalul mondial. Oricând e binevenit alături de noi. Orice sfat de la el nu poate fi decât de ajutor. 

Pentru mine a însemnat enorm de când venea la meciurile de Liga 3, dar şi pentru jucători şi pentru suporteri. E un monument şi va rămâne un monument. Trebuia să am săptămâna aceasta o întâlnire cu domnul primar, dar o amân pentru săptămâna viitoare, dacă voi avea timp”, a declarat Daniel Pancu. 

„Ne așteaptă cel mai dificil meci de până acum”

Antrenorul Rapidului a vorbit și despre partida de duminică, din etapa a 8-a din Liga 2, contra Gloriei Buzău. 

„Ne aşteaptă un meci complicat. Din ce am văzut eu, este cea mai bună sau printre cele mai bine antrenate. E prima echipă de până acum pe care o analizez şi are o presiune în treimea adversarului. Fac un presing agresiv şi avansat. Pe lângă antrenor au şi jucători buni şi foarte buni în componenţă şi pe lângă toate acestea au şi un mare avantaj, acela că joacă fără presiune, pentru că în momentul de faţă nu au drept de promovare. 

Obiectivul lor este evitarea retrogradării. Ne aşteaptă cam cel mai dificil joc de până acum, dar ne prind într-un moment bun, spre foarte bun. Venim după un joc reuşit la Piteşti. În acest moment nu mai avem nicio scuză, nici măcar starea gazonului. S-a terminat cu scuzele, începând cu mine şi terminând cu ei, indiferent unde jucăm, Rapid îşi impune stilul”, a adăugat Pancu. 

Rapid ocupă locul 5 în Liga 2, după primele 7 etape, cu 13 puncte, la șase lungimi în spatele liderului Turris Turnu Măgurele. 

Citește și:

RAPID // Mircea Lucescu a răspuns ofertei primarului Tudorache: „Eu toată viața am avut un țel!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
840638829388507
Ady Max  •  21 Septembrie 2019, 06:47

Si obiectivul vostru e evitarea retrogradarii dar inca nu l-ai aflat, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

622674784501836
Florin Dobrin  •  20 Septembrie 2019, 19:41

dute ba si culcate ca te crezi mare antrenor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează