FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Daniel Pancu, reacție dură după ce primarul sectorului 1 a anunțat că vrea să-l schimbe cu Mircea Lucescu: „Știe ZERO fotbal! Habar n-are ce e ăla ofsaid”

Articol de , - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 12:17

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, nu exclude varianta venirii lui Mircea Lucescu în locul său la cârma giuleștenilor, știre anunțată în exclusivitate de GSP.RO, însă spune că nu va renunța la postul pe care îl ocupă. În plus, Pancu s-a luat și de primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.

„Ape liniștite la Rapid nu prea sunt. Legat de zvonurile venirii lui Lucescu, eu cred că e imposibil, deși multă lumea îmi zice că e posibil să vină. Eu rămân în continuare liniștit. Nu mă abat de la visurile și idealurile mele legate de Rapid. 

Eu mă consider un campion, iar în vocabularul meu nu există să renunț. Pot fi demis oricând. Și acum pot fi demis, dar nu voi renunța nici dacă vine Mircea Lucescu. Pot fi doar demis, atât!”, a declarat Daniel Pancu în cadrul unei conferințe de presă.

„Primarul nu se pricepe la fotbal”

Pancu l-a „înțepat” pe primarul Daniel Tudorache, cel care insistă pentru înlocuirea lui cu Mircea Lucescu: „Fără domnul primar Rapidul nu ar fi fost unde e acum, adică o echipă de Liga 2 cu pretenții la promovarea în prima ligă. E normal să-și dorească tot ce-i mai bun pentru această echipă, dar, din câte știu eu, cunoștințele dumnealui despre fotbal sunt aproape zero. Nu știu dacă știe când e ofsaid. Probabil a aflat între timp de când vine pe stadion. 

E părintele acestui nou Rapid. Dar legat de analiza strict fotbalistică a mea accept oricând doar din partea oamenilor calificați și care stau zi de zi cu mine”.

Pancu a vorbit și despre meciul din următoarea etapă cu FC Argeș, de duminică, de la ora 15:30: „Ne așteaptă un derby duminică. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. E o echipă cu jucători buni, în special în atac. Mergem și tratăm jocurile la fel cum le-am tratat și până acum pentru a recupera punctele pierdute acasă cu Viitorul Pandurii. Pentru mine o surpriză neplăcută e modul în care se prezintă echipa în anumite momente”. 

„Avem un meci foarte greu la Argeș. Sperăm să luăm cele 3 puncte. Mergem să jucăm fotbal. Noi suntem foarte tineri și vom întâlni o echipă cu jucători cu experiență”
- Antonio Sefer, mijlocaș Rapid

Citește și:

EXCLUSIV Mircea Lucescu la Rapid! Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, forțează revenirea lui Il Luce pe bancă pentru a-și asigura încă un mandat

EXCLUSIV VIDEO Dan Tudorache recunoaște discuțiile cu Mircea Lucescu și face o declarație controversată: „Sunt dispus să fac ORICE pentru promovare!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
miki123
miki123  •  13 Septembrie 2019, 17:11

Articol penibil, ziariști penibili(***), ziare de "sport" penibile, adică *** și ***!!! Însă niciun așa zis ziarist de sport nu provoacă atâta greață și dezgust precum mironică ***!?! Zilele trecute insista neîncetat ca România să joace fără spectatori și în același timp plângea de milă ungariei că a fost înfrantă pe nedrept de Slovacia!!! ***, fără scrupule, care se vrea formator de opinie!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nealiniatul
nealiniatul  •  13 Septembrie 2019, 16:28

Cum oare este posibil sa se bage in seama toti politrucii, primarii astia de doi lei pe linga jocul de fotbal? Astia au fost alesi si sunt platiti sa se ocupe de problemele comunitatii. Nu sa fie patroni sau presedinti de cluburi pe banii statului. Pentru ei, fotbalul este doar un circ pentru campanie politica. Nu este normal ca primariile sa aiba cluburi sportive. Ei pot doar sa asigure baza sportiva si sa participe cu sume infime din cind in cind. Echipele trebuie sa fie tinute de suporteri si sponzori ca peste tot in lume. Nu sunt suporteri si sponzori, nu sunt echipe. Este simplu.

848090872252679
Florin Pascu  •  13 Septembrie 2019, 15:57

"Primarul nu se pricepe la fotbal"...dar la ce se pricepe oare acest Primar Tudorache? Calitati oratorice, zero, creeaza diversiuni si probleme false, iar cele care intr-adevar sunt de rezolvat, nu prea vad un progres...numai scuze si pretexte. Si a trecut totusi ceva timp de cand a intrat in paine. Cat il priveste pe Pancu, corecta observatia ca activitatea lui trebuie analizata de cineva care stie mai mult fotbal ca el, adica de cineva specialist nu de un habarnist.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează