FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - HAPOEL HAIFA 3-3

VIDEO Daniel Pancu: „L-aș vrea pe Gabi Tamaș la Rapid”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 23 iulie 2019 14:13

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, s-a declarat mulțumit de egalul amical dintre echipa sa și Hapoel Haifa, 3-3, și a anunțat că și l-ar dori la echipa sa pe Gabi Tamaș (35 de ani), stoper care a intrat în conflict din nou cu conducerea după ce a lipsit de la un antrenament și negociază în prezent cu Astra.

 

„Regret că nu m-am întâlnit cu Gabi Tamaș. Ar fi fost un test util pentru atacanții mei, aș fi văzut la ce nivel se află, că e un fotbalist de mare calitate și de mare forță. N-am mai vorbit cu el de multă vreme.

Rapid a fost prima lui echipă. Chiar eram la Rapid când a venit. Era un copil, avea doar 16 ani, avea un tupeu pozitiv. Normal că mi l-aș dori la echipă. Nu știu dacă ne ridicăm la pretențiile lui.

Sunt multe amintiri plăcute și mai puțin plăcute cu el. Am avut una mai puțin plăcută în care am fost amândoi vinovați. El nu primește sfaturi de la nimeni”, a declarat Pancu.

„în locul lui neagoe n-aș fi mers la dinamo”

Tehnicianul giuleștenilor a vorbit și despre situația lui Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, care a suferit un infarct ventricular minor în timpul meciului pierdut cu Craiova, 0-2, și a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca.

„Eu nu mergeam niciodată în locul lui Neagoe într-un loc unde ai parte de atâta ură.

Să acumulezi atâta supărare în sufletul tău... și de fier dacă ești e greu să reziști. Eu aș fi renunțat din prima zi când n-a mai fost prezentat. De antrenat, probabil, va mai antrena”, a adăugat Pancu.

Citește și:

EXCLUSIV Știm ce a făcut Gabi Tamaș în ziua în care a fost dat dispărut de Hapoel Haifa! » Anamaria Prodan și Dan Alexa, implicați

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mrtweaks
mrtweaks  •  23 Iulie 2019, 21:17

Ia-l acasa, la Rapid nu are ce cauta.

303519779986075
Catalin Radu  •  23 Iulie 2019, 18:36

Sub nicio formă Tamas la Rapid. Un *** care o sa strice atmosfera la echipa. Asta-i exemplul pe care vrei Pancone să-l dai puștilor pe care i-ai adus la echipa? Dacă vine *** ala eu nu mai calc pe stadion.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorindrag
sorindrag  •  23 Iulie 2019, 16:52

lasa-ne cu *** asta, nu vrei sa-l iei si antrenor secund?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează