FOTBAL  »  LIGA 2  »  OPTIMISM

VIDEO Dorinel Munteanu crede în calificarea României la EURO 2020: „Ne facem prea multe griji”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 23:13

CSM Reșița s-a impus în deplasare cu Rapid, scor 1-0. Planurile lui Dorinel Munteanu (51 de ani) sunt date peste cap de Coronavirus.

„Pentru noi toate jocurile sunt foarte grele. Am avut în față Rapid, un joc cu pretenții la promovare. Nu am început jocul bine. Am avut un portar în zi de grație. În repriza a doua s-a schimbat total fața echipei. Le-am zis la pauză că pot ridica ritmul. S-a întâmplat ce am discutat. Bucuria trebuia să fie foarte, foarte scurtă. Facem vreo 7 ore cu trenul până la Reșița. Așa făceam și cu autocarul”, a declarat Dorinel Munteanu după meci. 

„România, favorită în Islanda”

Dorinel Munteanu, omul care deține recordul de selecții la prima reprezentativă a României, e optimist în ceea ce privește șansele „tricolorilor” de a se califica la Euro 2020. 

„E un meci foarte greu. E jocul unei întregi națiuni. Ținem pumnii echipei naționale ca să ne calificăm. Eu cred că ajungem să jucăm mai departe. Dacă vom crede și nu vom găsi scuze, terenul, vremea, coronavirusul, putem merge mai departe. Noi ne facem prea multe griji. Cred că și islandezilor le-ar plăcea un teren bun”, a spus Munteanu. 

„Eu chiar făceam un apel ca la meciul cu Chiajna să fie stadionul plin. Mie nu îmi este teamă de coronavirus, puteți să o luați în nume de rău, dar nu îmi este. Sunt lucruri mai grave în România”
- Dorinel Munteanu, antrenor CSM Reșița

VIDEO // Laurențiu Buș, marcatorul golului victoriei cu Rapid

Vezi și: 

VIDEO Daniel Pancu, discurs incredibil după înfrângerea cu CSM Reșița: „Nu îmi dau demisia! A fost cel mai bun meci al Rapidului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  10 Martie 2020, 21:50

Un antrenor mai promitator decat Pancone si altii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close