Comentarii (25)

pugliesi  •  10 Iunie 2019, 13:54

Neaparat inchisoare pentru arătările astea si pentru conducatorii de cluburi care ii protejeaza.

tandd  •  10 Iunie 2019, 13:52
Postat de luisharcsa pe 10 Iunie 2019, 13:33

Tu nu vezi ca sunt protejati de cluburi,de politic nici nu mai spun. Li se per.ite totul.Mai sunt si laudati pe la ***.

dar ai inteles cum s-a intamplat faza?,,jucatorii au incercat sa-l protejeze pe suporter dupa ce a intrat pe teren,,,,iti dai seama in ce lume traim?in loc sa-si vada de meciul lor ei o fac pe mama ranitilor si incearca sa protejeze un infractor .....eu pe jucatorii aia i-ash suspenda primii,dupa care cel care l-a lovit pe jandarm i-ash da ptr tentativa de omor 5-10 ani iar ceilalalti care au intrat pe teren pe viata suspendati si tinuti cateva luni prin celule sa se acomodeze cu mediul,sa vedem urmatorii mai procedeaza asa?

Bogdan Ajutoru  •  10 Iunie 2019, 14:15

acestia sunt suporterii lui u cluj care au distrus wc-urile in gruia, care si-au batut cu batele jucatorii, care acum 11 ani au batut un jandarm si care acum si-au dat iara in petic. acest club trebuie desfintat pt ca atrage toti drogatii si batausii !

moartea_din_vaslui  •  10 Iunie 2019, 13:25

Nu ultrasii sunt de vina, ci autoritatile care nu ii pedepsesc cum ar trebui. Daca ii dai exemplu pe vreo 2-3, sa vezi cum se potolesc imediat ceilalti. Inchisoare pe viata, amenzi uriase etc.

radumatei  •  10 Iunie 2019, 14:15

Sa nu uitam de episodul de acum mai multi ani cand au intrat in vestiar peste jucatorii de la CFR si i-au batut. Ne indreptam catre o escaladare a violentei pe stadioane, ecou al violentei crescande din societate, si daca Liga, Federatia si autoritatile nu vor lua masuri drastice, se va ajunge la victime.

Dan Suciu  •  11 Iunie 2019, 01:11

Din păcate faptele nu sunt in totalitate cum le-ați prezentat in acest articol. Am fost pe stadion și am sa va spun realitatea așa as vrea sa arate un articol in presa. A intrat pe teren un singur băiat pe nume Toni care a traversat terenul pentru a veni alături de galerie care are un farmec aparte ce o face unicat adică in minutul 87 echipa favorita era condusă și întreg stadionul cânta imnul studenților,după ce a traversat tot terenul a fost prins de către forțele de ordine și tratat ca un criminal adică pus la pământ și un ,,pedalator”a vrut sa iasă in evidentă lovind in fata cu piciorul acest băiat,pe pista au intrat doar câteva persoane pentru a ajuta acest băiat , dacă galeria ar fi fost jos acei oameni din teren :jandarmi și angajați ai clubului ar fi fost într-adevăr in încurcătura și poate s-ar fi ajuns la acele lucruri in care un nevinovat :cel de acum a primit un scaun in cap și a leșinat in timp ce acea persoana care a instigat la război era bine mersi la mantinela și stătea cu spatele la galerie sau cel de atunci a primit o lovitura cu o bordura și tot ce dumneavoastră ați relatat.

cartgrigorescu  •  10 Iunie 2019, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hmmmm  •  10 Iunie 2019, 16:20

Civilizatia mult laudata...

tonyys  •  10 Iunie 2019, 16:13

Nu pot sa cred ca se-ntampla asa ceva in clujul civilizat a lui boc.

Danezul Gramada  •  10 Iunie 2019, 15:59

Astia se pot lua de mana ca tot sunt infratiti cu cei ai lui Minamo ca si aia stiu doar sa dea foc pe la Rin si sa se bata in benzinarii. ***. Lasa sa mai stea un an in B ca e bine. Sunt suparati dinamovistii ca nu promoveaza echipa de pensionari a lui U Cluj ca ar fi avut asigurate 6 pct. Poate prindeau si ei plaý off.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează