FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - HAPOEL HAIFA 3-3

VIDEO Ionuț Voicu, despre situația lui Eugen Neagoe, fostul lui antrenor: „Mi s-a zbârlit pielea pe mine!”

Articol de , - Publicat marti, 23 iulie 2019 16:34

Ionuț Voicu (34 de ani), fundașul Rapidului, a vorbit despre egalul dintre Rapid și Hapoel Haifa, 3-3, și despre problemele prin care a trecut antrenorul Eugen Neagoe la Dinamo.

„S-a zbârlit pielea pe mine când am văzut! Mi-a fost antrenor (n.r. la Poli Iași). Domnul Prunea era președinte. E păcat că o asemenea tragedie n-a oprit un meci de fotbal. Până la urmă e o joacă între 22 de jucători, dar suporterii ar trebui să înțeleagă că viața unui om e mai presus decât un joc de fotbal.

Țin minte că acum 3-4 ani când s-a întâmplat tragedia cu Ekeng am venit să aprind o lumânare. Liniștea aceea care era atunci pe Ștefan cel Mare sper să nu o mai trăiesc niciodată. Îi doresc sănătate multă”, a declarat Ionuț Voicu

„E un rezultat bun. Am întâlnit o echipă bună, ținând cont că jucătorii lor primesc salarii foarte bune în comparație cu noi. Anul acesta ne va fi greu în Liga 2, dar vrem să promovăm cu orice preț” Ionuț Voicu

 

 

 

Vezi și:

VIDEO Daniel Pancu: „L-aș vrea pe Gabi Tamaș la Rapid”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează