FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Mesajul așteptat de toți rapidiștii » Marius Șumudică: „Vreau să iau titlul cu Rapid! Vă iubesc și nu o să vă trădez niciodată!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 12:36

Marius Șumudică (48 de ani), în prezent antrenorul lui Gaziantep (Turcia), a transmis un mesaj video tuturor rapidiștilor în noaptea de Revelion.

„Bună dimineața 2020! Sper să fie un an care să se încununeze cu o promovare a Rapidului în Liga 1. Vă iubesc pe toți rapidiștii, vă doresc «La mulți ani!», sănătate și să vă bucurați în vară de o promovare.

Și peste nu știu cât timp, sper cât mai curând, să-mi îndeplinesc visul pe care l-am realizat ca jucător. Am luat campionatul și sper să-l iau și ca antrenor al Rapidului. Vă iubesc și nu v-am trădat niciodată!”, a fost mesajul lui Șumudică.

Nu am postat nimic de mult lnsa nu pot sa fiu indiferent fata de un om pe care l am iubit și am sa l iubesc și sa l respect pt tot restul vieții. Sumi este fratele meu, este Rapidist 101% și trebuie sa i acordam respectul cuvenit! Va urez și eu la mulți ani multă sănătate familiilor voastre și va rog fiti mai buni pt ca nu trăim 1000 de ani niciunul dintre noi! Dumnezeu sa l ierte și sa l odihneasca ln liniste pe fratele meu Nicu Raducan!🖤🖤🖤

Posted by Gigi Raducan on Tuesday, December 31, 2019

Crăciun de coșmar pentru Șumi

Imediat cum a revenit în București pentru a fi alături de familie, Șumudică a și ajuns la spital. Acesta a fost internat la Floreasca, iar doctorii i-au transmis să rămână mai multe zile pentru îngrijiri medicale. 

„Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital și-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, și trei zile am fost la pământ”, declara pe 24 decembrie Marius Șumudică.

vezi și:

RAPID // George Copos către Daniel Pancu: „Alege-ți cei mai buni doi jucători. Plătesc eu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
magura
magura  •  04 Ianuarie 2020, 08:26
Postat de emil1986 pe 02 Ianuarie 2020, 12:22

Cred c-ai vrut sa spui ca vrei sa iau campionatul cu clona rapidului, pentru ca adevaratul rapid a decedat acum aproape 3 ani. Nu cred insa ca actuala clona va promova in acest an.

Confunzi RAPID cu fcsb! RAPID-ul actual este vechiul RAPID! Detine PALMARES, CULORI, STEMA!!!

emil1986
emil1986  •  02 Ianuarie 2020, 12:22

Cred c-ai vrut sa spui ca vrei sa iau campionatul cu clona rapidului, pentru ca adevaratul rapid a decedat acum aproape 3 ani. Nu cred insa ca actuala clona va promova in acest an.

2457921934218538
Constantin Nica  •  01 Ianuarie 2020, 20:24
Postat de rocky2 pe 01 Ianuarie 2020, 18:01

Sumudica, las-o mai moale cu rapidismul ca nu te mai crede nimeni de cand esti prieten la catarama cu ciobanul parnaias! Ai facut cu el aranjamente umilitoaree pentru un rapidist, care au ajutat clona fcsb sa casitige titlul in detrimentul Targul Muresului! De atunci esti compromis definitiv pentru Rapid! Esti doar un alt penibil iubitor de telemea!

Adevarul e ca l-a ajutat sa ia locul 2

Vezi toate comentariile (22)
Comentează