LIGA 2  ·  RAPID - GLORIA BUZĂU 3-2

VIDEO Pancu s-a descătușat și a trimis săgeți în toate direcțiile: "Dăm câte trei goluri și prin gropile astea"

Luni, 23 Septembrie 2019, 14:36

Când joacă Rapidul, sigur iese show! Nu doar pe teren, ci și pe margine. Daniel Pancu a fost un vulcan, a dat din mâini și a țipat 90 de minute. Le-a închis gura fanilor care-l contestau și a mai pus trei puncte importante în zestrea necesară pentru promovare.

"Când am plecat de la hotel i-am zis unui suporter că batem cu 3-2. Mi-a ieșit! Sunt lucruri care încep să-mi placă, dar sunt și dezamăgit pentru că le-am zis jucătorilor că întâlnim o formație periculoasă pe faze fixe și nu i-a interesat. Am jucat cu cea mai bună echipă de până acum, pentru că n-au drept de promovare și n-au nicio presiune. E o minune dumnezeiască să avem atâtea puncte obținute acasă. N-ai cum să joci fotbal prin gropile astea! Uite, totuși, că și așa dăm câte trei goluri" a fost analiza lui Pancu. 

Ilie Stan, antrenorul Gloriei, era dezamăgit, dar avea și motive să zâmbească: "Nu trebuia să pierdem niciodată acest meci. Am făcut greșeli copilărești! Din păcate, am plecat fără puncte acasă, dar sunt fericit că oamenii au văzut un meci bun, de calitate, unul care s-a ridicat la nivelul Ligii 1. Mergem mai departe și vreau să strângem cât mai multe puncte. Asta-i treaba mea, restul a conducerii".

RAPID - GLORIA BUZĂU 3-2 
Au marcat: Hlistei (18), Drăghiceanu (59), Sefer (78) / Huiban (10), V. Munteanu (53) 
Rapid: Tătaru - I. Voicu, Bonnin, Mallo, Oanea - Djurici (54 Drăghiceanu), Jorza, V. Lazăr -  Sefer, Roskopf (66 Labeau), Hlistei (80 Goge). Antrenor: Daniel Pancu 
Gloria Buzău: Stoian - Gât (72 Catană), Candrea, M. Ioniță, Nedelea - Balgiu (88 Enescu), Luptak - V. Alexandru, D. Munteanu, Tucaliuc - Huiban (69 Chipirciu). Antrenor: Ilie StanAntonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1