LIGA 2  ·  RAPID - GLORIA BUZĂU 3-2

VIDEO Pancu s-a descătușat și a trimis săgeți în toate direcțiile: "Dăm câte trei goluri și prin gropile astea"

Luni, 23 Septembrie

Când joacă Rapidul, sigur iese show! Nu doar pe teren, ci și pe margine. Daniel Pancu a fost un vulcan, a dat din mâini și a țipat 90 de minute. Le-a închis gura fanilor care-l contestau și a mai pus trei puncte importante în zestrea necesară pentru promovare.

"Când am plecat de la hotel i-am zis unui suporter că batem cu 3-2. Mi-a ieșit! Sunt lucruri care încep să-mi placă, dar sunt și dezamăgit pentru că le-am zis jucătorilor că întâlnim o formație periculoasă pe faze fixe și nu i-a interesat. Am jucat cu cea mai bună echipă de până acum, pentru că n-au drept de promovare și n-au nicio presiune. E o minune dumnezeiască să avem atâtea puncte obținute acasă. N-ai cum să joci fotbal prin gropile astea! Uite, totuși, că și așa dăm câte trei goluri" a fost analiza lui Pancu. 

Ilie Stan, antrenorul Gloriei, era dezamăgit, dar avea și motive să zâmbească: "Nu trebuia să pierdem niciodată acest meci. Am făcut greșeli copilărești! Din păcate, am plecat fără puncte acasă, dar sunt fericit că oamenii au văzut un meci bun, de calitate, unul care s-a ridicat la nivelul Ligii 1. Mergem mai departe și vreau să strângem cât mai multe puncte. Asta-i treaba mea, restul a conducerii".

RAPID - GLORIA BUZĂU 3-2 
Au marcat: Hlistei (18), Drăghiceanu (59), Sefer (78) / Huiban (10), V. Munteanu (53) 
Rapid: Tătaru - I. Voicu, Bonnin, Mallo, Oanea - Djurici (54 Drăghiceanu), Jorza, V. Lazăr -  Sefer, Roskopf (66 Labeau), Hlistei (80 Goge). Antrenor: Daniel Pancu 
Gloria Buzău: Stoian - Gât (72 Catană), Candrea, M. Ioniță, Nedelea - Balgiu (88 Enescu), Luptak - V. Alexandru, D. Munteanu, Tucaliuc - Huiban (69 Chipirciu). Antrenor: Ilie StanCum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1