FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO Scandal uriaș cu un blat refuzat: „Jucătorii și-au schimbat declarațiile într-un beci, ca pe vremea lui Ceaușescu”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 10:56

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a fost invitat azi la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. Acesta a rememorat o întâmplare halucinantă din vremea în care era fotbalist și juca pentru Drobeta Turnu Severin în Divizia B.

La un meci din liga secundă de la finalul anilor '90 împotriva celor de la Chimica Târnăveni, jucătorii titulari ai Drobetei au refuzat să intre pe teren atunci când au aflat că meciul trebuia să fie aranjat.

A rezultat un scandal uriaș, readus în actualitate azi de Emilian Hulubei

„Îmi aduc aminte de episodul în care am jucat la Turnu Severin în meciul dintre Drobeta și Chimica Târnăveni. Am fost prima echipă care nu a vrut să facă non-combat, am mers la FRF și am dat declarații. 

Am fost printre inițiatorii răzmeliței. Am refuzat să intrăm în teren și au intrat juniorii. Din păcate, vreo 8 jucători au fost chemați la Poliție ca pe timpul lui Ceaușescu, și-au schimbat declarațiile într-un beci. Unii jucători au fost suspendați pentru că ar fi dat mărturii mincinoase la FRF”, a spus Emilian Hulubei, la GSP Live

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV A recunoscut blatul orchestrat de Victor Pițurcă: „Jocurile erau făcute pentru Steaua, așa trebuia să tragem!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează