FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV A recunoscut blatul orchestrat de Victor Pițurcă: „Jocurile erau făcute pentru Steaua, așa trebuia să tragem!”

Victor Pițurcă // FOTO: Arhivă GSP
Victor Pițurcă // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 10:28

Invitat în această dimineață la GSP Live, Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, fost jucător la Gloria Bistrița, a recunoscut blatul la care echipa lui a luat parte în urmă cu aproape 20 de ani în timpul unui meci jucat împotriva Stelei în sezonul 2000-2001. 

Atunci, Victor Pițurcă, antrenorul roș-albaștrilor, a intrat în vestiarul echipei adverse și a decretat că meciul trebuie să se termine egal, așa cum ulterior s-a întâmplat. 

„Aveam 20 de ani, eu nu eram implicat în astfel de practici. Jocurile erau făcute pentru Steaua, noi eram obligați să tragem pentru Steaua”, a recunoscut Emilian Hulubei, la GSP Live. 

"Dosarele X" a fost titlul cronicii Gazetei Sporturilor.

"La Bistrița s-a consemnat un egal, care, teoretic, nu convine nimănui, dar care a fost totuși unanim acceptat. În repriza secundă singura grijă a fotbaliștilor era să țină mingea departe de poarta adversă. Compromisul a fost ridicat la rang de artă și a ieșit un egal numai de combatanți înțeles", a notat Gazeta Sporturilor, care scria și că steliștii au plecat de la stadion cu autocarul echipei gazdă.

CASETA MECIULUI

 caseta
*Emilian Hulubei a fost rezervă neutilizată în acel meci*

CRONICA DIN GAZETA SPORTURILOR

20000918p04

În acel sezon, Steaua a câștigat campionatul, singurul titlu din cariera de antrenor al lui Victor Pițurcă, iar Gloria a terminat pe locul 7, cu 43 de puncte.

Vlădoiu, dezvăluiri despre același meci

O altă variantă cu privire la acel meci a fost lansată și de Jean Vlădoiu, la GSP Live, în urmă cu 5 luni:

"În sezonul 2000-2001, la un meci cu Bistrița, ni s-a spus că nu trebuie să câștigăm. Am rămas șocat. Eu am dat bară și la două minute am fost schimbat", a declarat atunci Jean Vlădoiu.

Vezi și: GSP LIVE // Dezvăluire ȘOC a unui dublu câștigător al Cupei Campionilor! Ce făcea Belodedici pe teren pentru ca blatul să iasă fără să se prindă fanii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
para.para
para.para  •  05 Martie 2019, 18:54

Cum se face ca Romania este singura tara de pe planeta in care s-au dovedit blaturile dar la care nimeni n-a participat.

adriann_
adriann_  •  05 Martie 2019, 17:26

Nu te mai face ma de ras in halul asta, adineauri bateai campii ca ar fi HG semnat de Nastase :)))) In 1998 :))) cand Nastase era in opozitie. AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH tu iti dai seama in ce hal te-ai auto-umilit? Cum sa minti ma in halul asta, in public? HG 66 din 1999 e o hotarare pentru un imobil fara nici o legatura cu armata, Steaua samd http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act?ida=20252 CANTA LA ALTA MASA BECALIST *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis
ticbis  •  05 Martie 2019, 16:12
Postat de adriann_ pe 05 Martie 2019, 15:41

AHAHAHAHAHAHAHAHAH canta ma manelele astea la alta masa :))) Ia pune tu link la actul ala constitutiv care "se gaseste cu google". Hai, curaj :))) In realitate ce incearca sa ascunda toti becalistii este acest fapt simplu: "Asociația Fotbal Club Steaua București, persoană juridică de drept privat fondată în iulie 1998 de către 89 de particulari în baza legii 21/1924 – în prezent radiată, a avut codul unic de identificare 10813400." Ce HG, ce Nastase, ce tot delirezi ma aici? AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA CANTA MA LA ALTA MASA becalistule.

Bati campii! AFC Steaua Bucuresti a putut fi infiintata (in scopul transferului sectiei de fotbal a CSA-ului catre o organizatie privata) doar in urma unei Hotarari de Guvern, (HG nr. 66/1999) emisa si semnata de catre primul ministru si publicata in Monitorul Oficial. Cauta singur pe net si o s-o gasesti!:) Dintre cele 89 de persoane particulare ce conduceau asociatia lui Paunescu, 45 erau ofiteri activi in MApN, reprezentanti ai statului in cadrul acestei asociatii. Astia sunt si cei ce au votat, cu majoritate de voturi, in 2003, in Adunarea Generala a AFC Steaua Bucuresti, infiintarea unei societati comerciale cu numele SC FC Steaua Bucuresti SA catre care vor transfera echipa de fotbal si alocarea pachetului majoritar de actiuni catre persoana fizica Gheorghe Becali, in contul datoriilor uriase pe care asociatia i le datora de ani buni acestuia! Repet, canta la alta masa!:)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează