LIGA 2  ·  VIITORUL PANDURII

Viitorul Pandurii joacă la Târgu Jiu » Echipa lui Cristian Lupuț va fi gazdă pe noua arenă

Articol de — Marti, 05 Noiembrie

Viitorul Pandurii va fi gazdă pe noul stadion din Târgu Jiu la următorul meci din campionat, cel cu Dunărea Călărași, din etapa a 16-a.  

  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Dunărea Călăraşi se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu are un parcurs apreciat în acest sezon al Ligii 2 chiar dacă echipa antrenată de către Cristian Lupuţ (42 de ani) se află mai mult pe drumuri.  

După ce a evoluat până acum, în calitate de gazdă, pe Municipalul din Turnu Severin, gruparea lui Nicolae Sarcină va juca în următoarea etapă de campionat, cu Dunărea Călăraşi, pe noul Stadion Municipal din Târgu Jiu.  

„Avem asigurări că din retur ne vom stabili şi noi într-un loc care să ne fie familiar. Trebuie să evităm drumurile obositoare din prezent pentru a ne şti, cu adevărat, acasă”, a declarat Cristian Lupuţ. 

VEZI ȘI: 

RAPID // Marius Șumudică merge pe mâna lui Daniel Pancu: „Abia atunci poate fi tras la răspundere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Incredibil ce a făcut liceul cu banii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
Program TV complet

Liga 1