FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Viorel Ion, fostul atacant al Stelei, a suferit un AVC

Fostul atacant al Stelei, Viorel Ion (56 de ani), a suferit un accident vascular cerebral. El a fost transportat de urgență la spitalul Micro 14 din Buzău, iar starea lui este stabilă.
Fostul atacant al Stelei, Viorel Ion (56 de ani), a suferit un accident vascular cerebral. El a fost transportat de urgență la spitalul Micro 14 din Buzău, iar starea lui este stabilă.

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 11:42 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 11:48

Fostul atacant al Stelei, Viorel Ion (56 de ani), a suferit un accident vascular cerebral. El a fost transportat de urgență la Spitalul din Micro 14, Buzău, iar starea lui este stabilă. 

Detaliu șocant înainte de Craiova - Dinamo
CSU Craiova - Dinamo
Detaliu șocant înainte de Craiova - Dinamo

Viorel Ion, fostul atacant al Stelei, a suferit un AVC

Evenimentul nefericit a avut loc joi, 9 noiembrie, scriu cei de la buzoienii.ro. Viorel Ion a fost transportat de urgență la spitalul din Micro 14, în orașul natal, Buzău. 

Sursa citată mai arată că cel poreclit „Vioară” a trecut însă în cele din urmă peste această probleme, deși inițial avea dificultăți de vorbire. 

„A contat probabil că a fost sportiv, a trecut destul de ușor peste. Sângele a fost absorbit repede. A fost tratat bine la spitalul din Buzău, s-au luat decizii bune și rapid, fiica sa este medic”, a declarat un apropiat al lui Viorel Ion, potrivit sursei citate anterior. 

Viorel Ion este unul din cei mai importanți jucători din istoria orașului Buzău. Crescut la Gloria Buzău, fostul atacant a mai trecut prin carieră pe la Oțelul Galați, Steaua București, VFL Bochum, Rapid, Rulmentul Alexandria și Dunărea Galați. 

3campionate a cucerit Viorel Ion în carieră, toate cu Steaua: 1992-1993, 1993-1994 și 1994-1995

Viorel Ion a fost antrenorul Gloriei Buzău la cea mai mare performanță a clubului din ultimii 30 de ani: promovarea în Liga 1, în vara lui 2007. 

Ca tehnician, Viorel Ion le-a mai pregătit pe Dunărea Galați, Petrolul Berca, FC Drobeta, CF Brăila și CS Otopeni. 

El a primit, în vara lui 2016, o suspendare de doi ani și o penalitate sportivă de 200.000 de lei, fiind găsit vinovat în scandalul blaturilor pentru pariuri. Totul s-a petrecut în timpul ultimului său mandat pe banca Gloriei Buzău, între iulie 2013 și iunie 2016. 

La câteva luni distanță, Viorel Ion susținea că a început să lucreze în domeniul agricol, pentru a-și asigura traiul. 

Citește și: 

Miriuță vrea să rezilieze din cauza incidentului petrecut la pauza meciului cu Mioveni » Nu e singurul care vrea să plece

Eugen Neagoe a făcut scandal după înfrângere și acuză: „Îl voi suna pe Burleanu! Am fost luat la mișto și jignit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează