FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Miriuță vrea să rezilieze din cauza incidentului petrecut la pauza meciului cu Mioveni » Nu e singurul care vrea să plece

FOTO: Facebook@chindiaoficial
FOTO: Facebook@chindiaoficial

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 20:18 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 20:23

Ultima înfrângere, cea de joi seară, de acasă, cu Mioveni (0-2) a pus capac peste oala oricum în clocot de la Chindia. Iar antrenorul Vasile Miriuță a decis să plece. Venise la jumătatea lui august, în locul lui Dragoș Militaru, fiind adus de președintele de atunci, Andrei Cordoș, după numai două runde de campionat și un meci de Cupă.

În mandatul său la târgovișteni, Miriuță a adunat 4 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri, iar după 13 partide de campionat, Chindia se află pe locul 9, cu 17 puncte, la două de ocupanta locului 6, Concordia Chiajna, care are un meci mai puțin.

„Asta e gluma toamnei în fotbalul românesc” » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea live a meciului FC Argeș - Unirea Slobozia
Argeș - Slobozia
„Asta e gluma toamnei în fotbalul românesc” » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea live a meciului FC Argeș - Unirea Slobozia

Miriuță s-a certat cu „vicele” Croitoru

Surse apropiate clubului susțin că răbdarea lui Miriuță a explodat din cauza unui incident petrecut la pauza meciului cu Mioveni, când vicepreședintele Nicu Croitoru a început să-i certe pe jucători, criticându-le prestația de până atunci. 

Acesta a fost antrenor la Chindia din 2014, timp de 4 sezoane, inclușiv la barajul de promovare din vara lui 2018, pierdut la penaltyuri în fața celor de la Voluntari, pregătiți atunci de Adrian Mutu. Iar Miriuță nu a fost de acord cu intervenția lui Croitoru, reproșându-i acest lucru de față cu elevii săi.

A fost picătura care l-a determinat pe tehnician să discute azi, după antrenamentul pe care l-a condus, cu președintele Lorin Petrescu și să-l anunțe că vrea să rezilieze contractul. Cum până acum nu a încasat decât un salariu, Miriuță a cerut să fie plătit la zi, adică să primească drepturile pe septembrie, octombrie și noiembrie.

Nu este exclus ca până la pauza de iarnă, în lipsa altor soluții, Chindia să apeleze iar la serviciile lui Nicu Croitoru. În acest an, târgoviștenii mai au de disputat două partide de campionat, cu Tunari și Concordia, și una de Cupă, cu Hermannstadt. Chindia este de mai multă vreme în discuții cu Daniel Oprița, care e pe picior de plecare de la CSA Steaua. Președintele Lorin Petrescu, vicepreședintele Nicu Croitoru și antrenorul Vasile Miriuță nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Pleacă și dintre jucători?!

Aceleași surse susțin și că o parte dintre jucători sunt deciși să părăsească și ei Chindia, nemulțumiți de problemele financiare. Pentru că ar fi întârzieri salariale chiar și în acest campionat. Și pe lista celor care ar urma să plece s-ar număra Robert Moldoveanu, Octavian Ursu și cei doi jucători împrumutați de la CFR după venirea lui Miriuță, Ricky Gneba și Mustapha Jah.

Asta se întâmplă de când am venit, de două luni, să-mi ceară lumea demisia. Am venit cu domnul Cordoș, mi se strigă că sunt omul lui. Se discută de o lună și jumătate de plecarea mea. Am venit cu sufletul deschis, am vrut să ajut, voi avea o discuție cu conducerea și dacă se dorește, atunci voi pleca. Nu țin de scaun. Sunt supărat acum, trebuie să treacă și mâine voi avea o discuție cu oficialii
- Vasile Miriuță, după meciul cu Mioveni

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”

Edi Iordănescu îl sare iar din schemă pe fotbalistul care l-a acuzat de interese oculte! Impecabil la echipa de club, ocolit mereu de selecționer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Catisr
Catisr  •  10 Noiembrie 2023, 22:05

Doar un alt grobian al fotbalului ! Nu înțeleg de ce se forțează să devină antrenor, pur și simplu n-are stofă !

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  10 Noiembrie 2023, 21:32

Miriuta, lasa- i ,ma pe Sudiști, noi totdeauna te vom aprecia ,Ești un antrenor cu renume ," Cu CV! " ( La CFR nu antrenează oricine ) ! Acolo cred ca sant alte interese ,Sant oameni care votează același Ulei ,Zahar ,etc ! Deci tu ești la alt " Nevel ,1,One" !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează