FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

“Vrem promovarea!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

Petrolul continuă seria rezultatelor de excepţie din acest retur de campionat. Găzarii au obţinut a 5-a victorie consecutivă, învingînd la limită în deplasare formaţiă Forex Braşov cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Bozga în minutul 18.

La finalul intaîlnirii, antrenorul prahovenilor , Eusebiu Tudor a anunţat că obiectivul echipei este promovarea în prima ligă: “Victoria de astăzi ne-a adus la a 6-a partidă consecutivă fără înfrîngere. Acest lucru ne dă dreptul să sperăm că vom readuce Petrolul acolo unde îi este locul. Ne gîndim la promovare şi sperăm ca la finalul campionatului să terminăm pe poziţia secundă”, a declarat Tudor.

16 – este numărul de puncte cu care Petrolul se află pe primul loc într-un clasament al returului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
 •  07 Aprilie 2008, 12:45

Conform logicii alora de la federatie, mai expertule care te semnzi "sst", daca o echipa termina turul pe 10l, la doua puncte de primul loc si la sfarsitul campionatului castiga seria, acea echipa este obligata de bunul simt pe care nu-l aveti voi, sa depuna documentatia ptr. obtinerea licentei pina la data limita. Simplu si fara dureri de cap. Daca nu o depune, scursura umana ce esti, inseamna ca nu are de gand sa promoveze, sau daca ajunge pe un loc ptomovabil, nu pica Ceahlaul. Asa

 •  07 Aprilie 2008, 12:32

Si inca ceva , bai "sst". Conform carei logici tii de 4 ani echipa in B? Conform carei logici nu ai promovat anii trecuti , bai jegosule? Rasa ma-tii de mizerie ce esti.

 •  07 Aprilie 2008, 12:29

"sst" , trimite-o pe mama ta pina in peluza, maine. Sa vedem ce putem face cu ea. Marsh in mm de sclav imputit.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează