FOTBAL  »  LIGA 2  »  RADU BIRLICĂ

WOW! Prejudiciu imens! Acuzație gravă la adresa unui patron: „Finanțează două echipe în Liga a II-a!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 17:15

Radu Birlică, președintele formației ACS Poli Timișoara a sesizat, la GSP Live, o neregularitate mare din Liga a II-a.

Conform celor spuse de Birlică, Nicolae Sarcină ar deține și finanța, concomitent, două cluburi din Liga a II-a.

”Am făcut deja sesizare. Un om din Liga a II-a are două echipe de fotbal, finanțează la ambele. Fapt, conform regulamentului Federației Române de Fotbal, inaceptabil și care prejudiciază foarte grav tot clasamentul Ligii a II-a. Nu e corect! Este vorba despre domnul Nicolae Sarcină, l-am anunțat că o să fac chestia asta publică și am făcut-o”, a declarat președintele la GSP Live.

Din cele spuse de Birlică, Nicolae Sarcină ar finanța echipele Luceafărul, de pe locul 13 în liga a II-a, și ACS Energeticianul (până în 17 iulie 2018, ACS Șireneasa), locul 9.

Citește și:

“Vocea Peluzei”, proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu “cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează