FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - ASTRA 1-1

FOTO „Călăul” Stelei dezvăluie cum a marcat din corner: „Nu e o întâmplare”

LIGA 2. După CSA Steaua - Astra 1-1, Ionuț Zaharia (18 ani), atacantul giurgiuvenilor care a marcat din corner contra „militarilor”, afirmă ca reușita nu e o pură întâmplare. +5   FOTO
LIGA 2. După CSA Steaua - Astra 1-1, Ionuț Zaharia (18 ani), atacantul giurgiuvenilor care a marcat din corner contra „militarilor”, afirmă ca reușita nu e o pură întâmplare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 18:30 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 18:40

LIGA 2. După CSA Steaua - Astra 1-1, Ionuț Zaharia (18 ani), atacantul giurgiuvenilor care a marcat din corner contra „militarilor”, afirmă ca reușita nu e o pură întâmplare.

Este o fază lucrată la antrenament. Batem cornerul pe poartă și cineva să devieze, dar azi am băgat-o eu în poartă. Mi-au mai ieșit astfel de execuții și la antrenamente. M-am bucurat foarte mult. În prima repriză ei au dominat jocul, nu ne așteptam să înscriem așa repede. A venit chiar bine golul. Ocaziile au fost de partea lor, dar noi am avut determinare și cred că prin muncă și sacrificiu am reușit să scoatem un punct foarte bun aici. 

Suntem tineri, avem dorință să jucăm fotbal și problemele financiare sau punctele pe care ni le iau nu ne interesează. Situația e mai bună, nu ca înainte. Mă bucur foarte mult că am înscris aici. E un stadion incredibil, e un sentiment aparte să joci aici, mai ales împotriva Stelei”, a declarat Zaharia.

„Călăul” Stelei dezvăluie cum a marcat din corner: „Nu e o întâmplare”
Ionuț Zaharia

Gol cum n-a văzut Ghencea » Portarul de la CSA Steaua, umilit de un puști al Astrei

Ionuț Zaharia (18 ani), atacantul celor de la Astra, a marcat direct din corner în minutul 50 al partidei cu CSA Steaua, din runda cu numărul 10 a ligii secunde, la scorul de 1-0 pentru „militari”. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

CSA Steaua a dominat autoritar prima repriză a partidei cu Astra. A ratat din toate pozițiile, blocată de fiecare dată de Sebastian Moroz. Portarul giurgiuvenilor a făcut meciul carierei. „Militarii” au reușit să deschidă scorul în minutul 42, prin golgeterul Bogdan Chipirliu. Imediat după pauză, oaspeții au egalat cu o execuție magistrală. 

Ionuț Zaharia, gol din corner în CSA Steaua - Astra 

În minutul 50, la prima acțiune importantă de atac din repriza secundă, giurgiuvenii au obținut egalarea. Ionuț Zaharia, un vârf în vârstă de doar 18 ani, a executat cu mult efect o lovitură de la colțul terenului. 

+1 FOTO

Stângaciul lui Florin Stîngă a înălțat perfect mingea și l-a păcălit pe Mario Enache, portarul împrumutat de Steaua de la FCU Craiova. 

VIDEO cu golul marcat de Ionuț Zaharia

Steaua, în afara podiumului în Liga 2

CSA Steaua ratează șansa de a urca pe podium în Liga 1. Comite al doilea pas greșit pe teren propriu și rămâne pe locul 5, cu 21 de puncte, 3 sub Petrolul și U Cluj. 

Astra continuă să strângă puncte, are 13 acumulate, dar ocupă ultima poziție în clasamentul ligii secunde, din cauza depunctării de 14 puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Balint, după decizia CNA în cazul Stelei: „Au depășit măsura!”

VIDEO+FOTO „Uriașul” de peste 20.000 de locuri a ajuns o ruină » Stadionul pe care Dacia Unirea Brăila joacă în Liga 2 mai e bun doar pentru fier vechi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  16 Octombrie 2021, 20:07

Care “călău” mah!? Norocul lui a fost nu atât execuția in sine (daca era Hagi sau măcar Budescu, hai ca îl credeam ca nu e chiar întâmplare) cat nefericitul ăla mititel din poarta! :-((( Acum însă ce sa ii spun și aluia!? Nu e vina lui nici ca a fost împrumutat la Steaua și nici ca azi Oprița s-a bazat pe el crezând ca poate juca practic fără portar in fata unei echipe in degringolada care este foarte probabil sa nu termine campionatul … de altfel jocul a mers foarte bine pana in fata porții, ne-am creat o sumedenie de ocazii, lipsa de eficacitate nemaifiind vina lu’ Oprița și ca ai noștri l-au luat practic la ținta pe “Seba”.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează