FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Zăvăleanu a criticat inițiativa lui Dâncu și a stârnit furia lui Lăcătuș: „Voi veniți să vorbiți de alt club? Sunteți în insolvență, n-ați plătiți angajații, dar vreți în Liga 1”

Marius Lăcătuș / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
Marius Lăcătuș / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 21:02 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 22:02

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a criticat demersul lui Vasile Dâncu, cel prin care se încearcă posibilitatea promovării celor de la CSA Steaua în Liga 1. Marius Lăcătuș i-a dat instant replica. 

Încercarea de modificare a Legii Sportului, cu evidentă dedicație pentru CSA Steaua, a pus pe jar lumea fotbalului. Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul lui Dinamo, adversara directă a „militarilor” din play-off-ul ligii secunde, a criticat inițiativa.

Proiectul lui Dâncu a șocat Coaliția de Guvernare: „Întoarce România în vremea lui Ceaușescu!” + Cine mai semnează Inițiativa pro CSA Steaua
CSA Steaua
Proiectul lui Dâncu a șocat Coaliția de Guvernare: „Întoarce România în vremea lui Ceaușescu!” + Cine mai semnează Inițiativa pro CSA Steaua

Răzvan Zăvăleanu: „Nu mi se pare în regulă ce se întâmplă!”

„Nu mi se pare deloc în regulă ce se întâmplă. Am o oarecare notă de subiectivism. Încerc să privesc lucrurile obiectiv. M-am gândit cum ar trebui tratate lucrurile. Cred că ar trebui să ne reportăm la ele doar din perspectiva legală, regulamentară și morală, Nicăieri nu dă bine o promovare a unei astfel de inițiative. 

Se pare că ar fi cu dedicație... asta spuneți? Se pare sau chiar este? Mie mi se pare că nu s-a ascuns nimeni. S-a zis cu subiect și predicat că e făcută cu dedicație. Există niște principii de drept aici, doar în scopul interesului public se poate promova o acțiune legislativă. Haideți să vedem în ce măsură beneficiază toată lumea de acest lucru... 

Eu am o academie cu 600 de sportivi la Liga 3. E susținută privat 100%. De ce ar mai veni investitorii cât timp ar trebui să concureze cu bani publici?”, a spus Răzvan Zăvăleanu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Marius Lăcătuș: „Dinamo, în insolvență, să joace în Liga 1?”

Marius Lăcătuș, legenda clubului „militar”, se afla în studio și a intervenit. 

„E foarte frumos ca Dinamo, în insolvență, să joace în Liga 1... asta e foarte frumos, nu? După ce nu plătești angajații, jucătorii, vrei să promovezi.

Pe urmă veniți să vorbiți despre alt club. Să fim sinceri. Banii la anumite echipe vin tot de la bugetul de stat. În funcție de cine e primar. 

Dacă e de la PSD, primește mai mult... și tot așa. Toți sunt curați ca lacrima, doar Steaua încearcă să intre cu bocancii în fotbal...”, a replicat Lăcătuș.

VIDEO. Walace: „Dacă o să promovăm, cred că o parte din suporterii FCSB-ului vor veni la noi”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Motivul pentru care Dan Petrescu își supraevaluează adversarii: „Cine face așa n-are nicio șansă în carieră!”

Sold-out în doar 4 ore pentru derby-ul din play-off: „Am bătut un nou record!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (87)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  08 Mai 2023, 20:27
Postat de istet10 pe 08 Mai 2023, 20:17

Ne-ai convins gigele! Nu insista!

Tu esti greu de convins! Ai capul cat damigeana si mintea cat dopul! umpli forumurile cu frustrari caraghioase de gigist prostalau. Esti mai caraghios ca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  08 Mai 2023, 20:17
Postat de gigi.debelihu pe 08 Mai 2023, 20:14

Gigist prostalau.

Ne-ai convins gigele! Nu insista!

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  08 Mai 2023, 20:14
Postat de istet10 pe 07 Mai 2023, 23:18

Gigel prost.

Gigist prostalau.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează