FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Zile decisive pentru o formație din Liga 2 » Se poate retrage înaintea sezonului: „Eforturile noastre au rămas fără ecou”

Aerostar Bacău se poate retrage înaintea sezonului de Liga 2
Aerostar Bacău se poate retrage înaintea sezonului de Liga 2

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 15:53 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 16:40

Aerostar Bacău a condus lupta în seria C1 din Liga 3 și a obținut, la înghețarea campionatului, promovarea în eșalonul secund. 

Imediat după revenirea în Liga 2 au început și grijile pentru gruparea condusă de Doru Damaschin. Societatea care sponsoriza echipa a anunțat că nu mai poate susține activitatea din punct de vedere financiar și că se gândește la retragerea grupării din competiție. 

Aerostar Bacău se poate retrage din Liga 2

„Încă nu știm cu exactitate ce ne așteaptă în sezonul următor. Societatea care ne susține financiar va analiza, minuțios, în aceste zile, situația și va decide dacă vom putea onora prezența în Liga 2”, a punctat Daniel Munteanu, antrenorul care a condus trupa băcăuană spre revenirea în eșalonul secund. 

„Nu este deloc o decizie ușoară, iar ea va depinde exclusiv de buget. De luni de zile ne preocupă această problemă. Am făcut și facem eforturi consistente pentru a găsi soluții financiare care să ne permită prezența în liga secundă, dar, din păcate, eforturile noastre au rămas fără ecou”, a completat președintele CS Aerostar Bacău, Doru Damaschin. 

Oficialii echipei caută, în continuare, soluții și din partea mediului de afaceri din Bacău pentru a se asigura un buget corespunzător participării în eșalonul secund. Dacă, până la urmă, nu se vor găsi și alți oameni interesați să sprijine echipa Aerostar Bacău va declina participarea în eșalonul secund urmând să participe, în viitorul campionat, în Liga 3.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Scandal în Liga 2 » Rapidiștii o acuză pe Turris: „Dragnea e acolo unde e, iar Dâncu vrea să-l ajute pe fiul lui” » Replica primită

Meciul FC Argeș - CS Mioveni a fost amânat! FRF anunță: caz de coronavirus

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează