Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
14
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
2
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
2
Știri din fotbal internațional
Cei doi remarcați ai lui MM Stoica la egalul cu Fenerbahce: „I-am spus și patronului: el merită să joace!”
0
Ștefan Târnovanu se ia de ultrașii din Peluza Nord: „Banner la mișto” + Reacție după ce Becali l-a scos din poartă: „Domnul patron a venit la bază...”
0
Domenico Tedesco, neimpresionat: „FCSB? Nu ne-a surprins cu nimic”
0
Elias Charalambous, întrebat direct despre conflictul de la vestiare: „La pauză au fost nervi”
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Teancuri de euro în scara blocului: momentul în care avocata Adriana ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Armistițiu energetic între Rusia și Ucraina: „I-am cerut personal lui ...
Libertatea
Forza FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA 1948 adevărata "STIINTA"așa cum au stabilit clar instanțele judecatoresti inclusiv Curtea de Apel Timișoara acum două luni!!!!!!!!
Mitichelu e complet deconectat de la realitate,iar dupa ce echipa sa va stringe niste datorii inchide firma si pe urma face alta si tot asa.Era mai simpatic cu burdihanul ala si ochelarii aia de schi decit asa moartea in vacantza ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pentru cel care se intituleaza Adrian si etc ...da tata echipa din liga 1 este NOUA ECHIPA A CRAIOVEI. Si ne place asa cum este...cu sau fara palmares. Putin ne intereseaza aspectul !! Important este ca pe tabele si pe ecrane apare UNIVERSITATEA !! Noi cu numele asta am crescut de mici copii... si cu numele asta vom muri !!! Nu ne mai intereseaza alte amanunte ...
Auzi la asta..."continuatoarea stiintei" !!! Baaai baiatule, continuatoarea stiintei ar trebui sa-i redobandeasca marca/numele si palmaresul vechii echipe, ori tu nu esti in ipostaza asta in niciun caz !!!! Tu acum ai o noua societate, care finanteaza un nou club U Craiova 1948 (infiintat in 2017) si care n are nicio legatura cu fosta FCU . Pe cine prostesti tu aici ???? Numele de Universitatea oricum l ai pierdut !!! Iar procesul cu palmaresul este inca pe rol !!
Foarte bine ca vand jucatori pe mine ma intereseaza sa creasca cei mici sa aiba unde juca .
Nu iti inteleg delirul , amestecul acesta cu antena cu partidul , eu spun atât :ajica este groparul fotbalului craiovean pentru ca a fost un manager execrabil și în loc să crească echipa aia care este acum în faliment nu gluma asta din l3 , putea sa vândă jucătorii creșteau alți făcea bani ii investea el a INGROPAT-O, apoi a inceput sa arunce vina pe sandu , dragomir , nu e vorba nici astia nu sunt usi de biserica dar el stia ca daca deschide proces in civil clubul va fi dezafiliat a făcut-o cu buna stinta.
The best stupid man is ajica adrian
Prin 2009-2010 se lauda ca face stadion nou iar el era un parlit.
Adevarata universitate revine in forta si in curand vom ajunge acolo unde n’en este locul in liga 1
Care Craiova esti tu baaaa ca ai schimbat societatea de 1000 de ori a ca ai fost patron odata acolo da dar tu nu mai ai legatura cu Universitatea Craiova du te la Severin numeste te altfel tu esti groparul Craiovei !!!!! Uita te la meciurile Universitatii si cand vezi atatia spectatori iti vei da si tu pana la urma cine e Universitatea !!! Venim de drag la stadion fara clica ta de derbedei in tribune !!!! Tu esti Fc Fotbal micutul SRL !!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.