FOTBAL  »  LIGA 3  »  U CRAIOVA 1948

4 informații tari despre U Craiova 1948, echipa lui Mititelu: pe ce stadion va evolua în Liga a 3-a, buget » Miercuri, duel oficial cu singura echipă care a învins-o de la reapariție

Noul Mititelu, mai slab cu 40 de kg, zice că e gata de noul sezon în L3
Noul Mititelu, mai slab cu 40 de kg, zice că e gata de noul sezon în L3

Articol de - Publicat marti, 14 august 2018 13:52

U Craiova 1948, echipa din Liga a 3-a patronată de Adrian Mititelu, se pregătește de debutul în noul sezon, iar finanțatorul oltean a oferit cele mai noi vești despre clubul din Bănie. 

1. Mâine primul meci oficial îN CUPĂ

U Craiova 1948 va juca miercuri primul meci oficial din acest sezon, împotriva formației CSM Slatina, echipă din Liga a 4-a. Partida are loc în Cupa României, în turul II și se va juca pe Stadionul "1 Mai”, de la ora 17.30, la Slatina.

CSM Slatina este antrenată de Bobi Verdeș, 37 de ani. Acesta este fostul atacant al Universității Craiova, unde a jucat între 2001 și 2003. Verdeș a fost autorul unei "duble" în celebra victorie a Craiovei cu Steaua, 3-1, în 2002, când peste 10.000 de oameni au rămas la porțile arenei din Bănie din cauza interesului uriaș. 

Interesant este că CSM Slatina este singura echipă care a învins-o pe U Craiova 1948 după ce Mititelu a reînscris echipa în Liga a 4-a. Victoria a avut loc săptămâna trecută, 1-0, într-un meci amical. 

clipboard01Bobi Verdeș la Craiova 

2. Buget impresionaNt pentru L3

Adrian Mititelu susține că echipa lui va avea un buget impresionant în noul sezon și spune că este sigur de promovare.

"Suntem favoriți să câștigăm Liga a 3-a. Nu concep să nu promovăm la finalul sezonului. Avem o echipă puternică. Bugetul este de 800.000 de euro", a declarat Adrian Mititelu pentru GSP.ro. 

25
august este data la care va începe noul sezon din Liga a 3-a. Țintarul se va trage pe 17 august

U Craiova 1948 și-a prezentat lotul pentru noul sezon, iar jucătorii s-au fotografiat în fața stadionului "Ion Oblemenco". În presezon, Mititelu și-a schimbat antrenorul, Fane Stoica în locul lui Nicolo Napoli, și a întărit lotul cu peste 10 fotbaliști, cei mai notabili fiind Constantin Grecu, ex- Pandurii și Dinamo, Surugiu, fost la Petrolul și Craiova în Liga 1, Sabin Lupu, fost la Hermannstadt


Click pe poză pentru a mări

3. Echipa joacă la severin + acțiune contra primăriei

Finanțatorul U Craiova 1948 a declarat că echipa va juca în noul sezon în exil, la Severin, acolo unde a evoluat și clubul oltean pe care l-a patronat înainte de dezafiliere: "Vom juca la Severin. Acolo va fi stadionul și cu el ne-am afiliat la FRF."

Mai mult, Mititelu a declarat că va cere în justiție ca echipa lui să joace pe "Ion Oblemenco".

"Voi face acțiune împotriva municipiului Craiova, ca să jucăm pe noul stadion. Eu vreau să dau bani ca să joc și nu sunt lăsat. În schimb, CSU joacă gratis. PSD se plânge de aubuzuri, dar uite ce se întâmplă", a adăugat patronul craiovean. 

4. Cerere către FRF

U Craiova 1948 va cere, anunță Mititelu, ca FRF să o recunoască drept continuatoarea Științei.

"Săptămâna viitoare voi face acțiune la FRF ca să fim recunoscuți drept continuatoarea Universității. Va fi un proces lung, de 6-7 luni probabil. Clubul lui Badea nu are nicio treabă cu Universitatea Craiova", a spus Mititelu pentru GSP.ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (29)
198939213804366
Adrian Addryano  •  15 August 2018, 22:37

Forza FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA 1948 adevărata "STIINTA"așa cum au stabilit clar instanțele judecatoresti inclusiv Curtea de Apel Timișoara acum două luni!!!!!!!!

albalbastru72
albalbastru72  •  15 August 2018, 04:06

Mitichelu e complet deconectat de la realitate,iar dupa ce echipa sa va stringe niste datorii inchide firma si pe urma face alta si tot asa.Era mai simpatic cu burdihanul ala si ochelarii aia de schi decit asa moartea in vacantza ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  15 August 2018, 01:24

Pentru cel care se intituleaza Adrian si etc ...da tata echipa din liga 1 este NOUA ECHIPA A CRAIOVEI. Si ne place asa cum este...cu sau fara palmares. Putin ne intereseaza aspectul !! Important este ca pe tabele si pe ecrane apare UNIVERSITATEA !! Noi cu numele asta am crescut de mici copii... si cu numele asta vom muri !!! Nu ne mai intereseaza alte amanunte ...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează