FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

5 achiziții la vizita medicală a lui FC U Craiova, printre care un fost atacant de la CSU: „Am semnat cu Știința!”

Foto editie.ro
Foto editie.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 12:44

FC U Craiova 1948 a adus la vizita medicală de la Policlinica Sportivă din Bănie cinci noi jucători, printre care un atacant care a trecut pe la CSU, iar în sezonul anterior a evoluat pentru Turris Măgurele, echipa care a promovat în Liga 2 în detrimentul alb-albaștrilor.

Antrenorul Eugen Trică i-a adus în această vară pe Claudiu Dragu (atacant, 27 de ani, ex-Turnu Măgurele și CSU Craiova), Vlad Pop (mijlocaș, 19 ani, ultima oară la LPS Banatul), Marian Stoenac (mijlocaș, 25 de ani, ACSO Filiași), Costinel Gugu (fundaș central, 26 de ani) și Samuel Luica (22 de ani, fundaș). 

Lotul lui FCU prezent la vizita medicală

Portari: Mogoșanu, Chindriș, Mario Enache
Fundași: Negru, Kovari, Dănănae, Gugu, Suciu, Marius Avram, Luică, Grecu
Mijlocași: Raicea, Stoenac, Codoban, Tănase, Pop, Zimța, Moț
Atacanți: Bălan, Dragu, Răducanu, Botia

Noul sezon din Liga 3 va începe la finalul lunii august. 

„aM SEMNAT CU ȘTIINȚA”

Noul atacant din Bănie, Claudiu Dragu, a jucat în sezonul 2013-2014 pentru CSU Craiova, iar acum a declarat pentru site-ul ziarului deținut de Adrian Mititelu, editie.ro:

„Am semnat cu Știința cu un gând foarte clar. FCU este singura echipă din Craiova, iar suporterii lui FC Universitatea Craiova, dar mai ales fanii din Peluza Sud 97 te fac să te simți fotbalist adevărat. Am jucat pe multe stadioane din România, dar atmosferă ca cea făcută de PS.97 nu am întâlnit în viața mea. Nu am văzut pe nicăieri o asemenea pasiune din partea suporterilor. Am vrut să vin la FCU încă din vara anului trecut, chiar și în iarnă am dorit, dar uitați că în cele din urmă acum am reușit.

Nici nu au mai contat ofertele pe care le-am avut în această perioadă, deoarece mi-am dorit foarte mult să joc pentru FCU. Am semnat cu Știința pentru un an cu drept de opțiune pe încă unul, dacă FCU promovează în Liga 2. Însă nici nu îmi trece prin cap că nu o să promovăm.

Vreau să ajut echipa să promoveze în Liga 2, iar apoi să o ajut să ajungă și în Liga 1, deoarece acolo îi este locul acestei echipe. Vreau să ne bucurăm împreună cu suporterii noștri pentru două promovări consecutive”.

„Puteam să rămân la Turris să joc în Liga 2, dar am considerat că nu sunt respectat, deși eram și am fost golgheterul acestei echipe. Pe parcursul campionatului trecut mi-am dat seama la Măgurele de unele lucruri și am preferat să plec. Am înscris pentru Turris 19 goluri. Dar în vreo 10 meciuri nici nu am jucat pentru că am fost accidentat. Însă acum sunt refăcut din punct de vedere medical și abia aștept să începem pregătirea” Claudiu Dragu, atacant FC U Craiova

 

Citește și:

Două săptămâni până începe Liga 1: 3 schimbări importante la startul noului sezon

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
capca1
capca1  •  30 Iunie 2019, 08:43

Claudiu Dragu ?! Pe bune ???!!! Păi, deh, e o lovitură, e cel mai anonim dintre necunoscuți ! A auzit cineva de fotbaliatorul ăsta ???!!! Cred că nici părinții lui ! Auzi la el, s-a-nțepat că “la Turris se petreceau unele lucruri “ așa că a preferat să plece . I-au dat ăia șuturi în fund de are chiloții-n-cerul gurii ! Fotbalistul Caudiu Dragu, după ce terminați de citit articolul mai știți despre cine este ? QED !!!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  29 Iunie 2019, 16:20

Nu aveți în istorie decât cupa Doljului și sunteți stiinta? :))))) hahahahahaha hahahahahaha nu mai pot de ras. Când o sa cântați sa strigați asa: suntem cei mai prosti dintre romani suntem ai lu mititelu și întotdeauna vom striga hai cu clona aaa, alee alee forța mititelu aleeee noi suntem sclavii taii oooo oooo oriunde tu vei merge oriunde tu vei patrona tu niciodată nu o sa fi clonaaa daaa daaa te iubim pana noi vom muriiii forța clona forța clona ale ale :)))))

univ_craiova1
univ_craiova1  •  29 Iunie 2019, 16:14
Postat de Doru Ungureanu pe 29 Iunie 2019, 13:49

Csu e doar o clona...

Voi ce sunteți amărâților? Nu sunteți clona fcu ului din faliment? Vai de voi săracilor!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează