FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACS MOSTIȘTEA ULMU - STEAUA 0-2

Mister elucidat! De ce a fost eliminat Acasandrei în Mostiștea Ulmu - Steaua » Gestul făcut de arbitru a creat confuzie

FOTO: Captură Telekom Sport +16   FOTO
FOTO: Captură Telekom Sport

Articol de - Publicat sambata, 08 mai 2021 14:57 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 17:42

CSA Steaua e cu un pas în finala barajului de promovare în Liga 2, după ce s-a impus în meciul tur al primei runde, scor 2-0 cu Mostiștea Ulmu.

Partida a fost una controversată, iar gazdele au acuzat la final arbitrajul lui Eduard Ioniță. Cei de la Mostiștea Ulmu au reclamat penalty-ul acordat Stelei la 1-0, după simularea lui Pacionel, dar și faptul că Lucian Acasandrei a fost eliminat pe nedrept.

De ce a fost eliminat Acasandrei în Mostitștea Ulmu – Staeua

Acasanderi a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în minutul 69, dar el și staff-ul gazdelor au protestat vehement, spunând că nu știu când a fost avertizat prima dată.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că, după meci, delegatul echipei ACS Mostiștea Ulmu a aflat din foaia de joc că Acasandrei a luat cartonașe galbene în minutele 57 și 69.

Faza pentru care Acasandrei a luat primul galben a fost una confuză, atât pentru cei prezenți la meci, cât și pentru telespectatori.

Fundașul gazdelor l-a faultat pe Enceanu, la 30 de metri de propria poartă, dar când arbitrul Eduard Ioniță a arătat cartonașul galben nu l-a chemat pe Acasandrei lângă el, ci i-a arătat avertismentul de la depărtare.

Mister elucidat! De ce a fost eliminat Acasandrei în Mostiștea Ulmu - Steaua » Gestul făcut de arbitru a creat confuzie
Acasandrei îl faultează pe Enceanu // FOTO: Captură Telekom Sport
Mister elucidat! De ce a fost eliminat Acasandrei în Mostiștea Ulmu - Steaua » Gestul făcut de arbitru a creat confuzie
Arbitrul Eduard Ioniță arată cartonașul galben // // FOTO: Captură Telekom Sport
Mister elucidat! De ce a fost eliminat Acasandrei în Mostiștea Ulmu - Steaua » Gestul făcut de arbitru a creat confuzie
Acasandrei (încercuit), aflat lângă Gheorghe, numărul 16, este care primește cartonaș galben // FOTO: Captură Telekom Sport

Astfel, cei de la Mostiștea Ulmu au crezut că Alexandru Gheorghe a fost avertizat, așa cum a apărut și grafica meciului.

Mister elucidat! De ce a fost eliminat Acasandrei în Mostiștea Ulmu - Steaua » Gestul făcut de arbitru a creat confuzie
FOTO: Captură Telekom Sport

VIDEO Daniel Oprița, declarații după victoria Stelei cu Ulmu: „Acum nu e loc de spectacol”

Rezumatul meciului ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2:

Citește mai multe știri despre Mostiștea Ulmu – Steaua:

Protest vehement după Mostiștea Ulmu - Steaua: „Dacă nu se cere rejucarea, nu ne mai prezentăm!”

ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2» „Militarii” fac un pas mare către Liga 2 după un meci cu un arbitraj controversat

Penalty INVENTAT pentru Steaua în meciul cu Mostiștea Ulmu » Decizie de neînțeles a „centralului”: „Ne batem joc?”

Imaginea zilei la „barajul” Mostiștea Ulmu - Steaua: ce s-a livrat în vestiarul „militarilor” :)

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (3)
225616808407438
Mircea Bodeanu  •  10 Mai 2021, 11:02

A luat al doilea galben gratuit. Jucătorul de la Ulmu a pus latul piciorului la minge, iar Enceanu a intrat cu talpa. Enceanu trebuia să primească "galben".

markksson
markksson  •  08 Mai 2021, 23:35

Oprița - atacantul tau nu a fost atins! Si chiar daca ar fi fost atins, care ar fi problema? Voi jucati "atinselea"? Ca sa fie penalty, ar trebui sa fi fost faultat!! NICI VORBA, macar daca ai avea barbatia sa recunosti. Oops ... barbatie? Ce concept, nu-i asa, Oprița ?

88gore88
88gore88  •  08 Mai 2021, 20:38

Acum pe bune,vreti sa credem ca Acasandrei face faultul si Alexandru Gheorghe ia galbenul?Greseala de grafica la tv si atat.Sa nu te prezinti la retur invocand "greseala" asta e prea de tot...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează