FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli Timișoara cere sprijnul suporterilor pentru a-l ajuta pe Ionuț Popa: „Suferă din cauza problemelor de sănătate” » Bănățenii au greșit în primă fază contul, dar eroarea a fost corectată

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 13:53

Site-ul oficial al lui ACS Poli Timișoara cere sprijinul suporterilor pentru a-l ajuta pe antrenorul Ionuț Popa (66 de ani), care are serioase probleme de sănătate, după ce a suferit un accident vascular.

„Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră.

Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean. Mai presus de acestea însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa”

Comunicat ACS Poli Timișoara

La sfârșitul lunii martie, Libertatea scria că Ionuț Popa are probleme serioase în a comunica. În plus, acesta nu-și putea mișca un ochi.

Citește și:

Gheorghe Mihali va antrena în Liga 4 » Va lua doi jucători dinamoviști cu el!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  30 Iunie 2019, 22:20

Multă sănătate.

rivaldinho
rivaldinho  •  30 Iunie 2019, 15:40
Postat de steaua.libera pe 30 Iunie 2019, 14:45

Frumos. Și cei din Arad ar trebui sa facă la fel.

Tu esti timisorean sau ce cauti aici?

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Iunie 2019, 14:45

Frumos. Și cei din Arad ar trebui sa facă la fel.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează