FOTBAL  »  LIGA 3  »  NEPREZENTARE

În 2017 era în Liga 1 și juca finala Cupei Ligii, iar astăzi nu s-a putut prezenta la meciul din Liga 3! Clubul riscă desființarea

ACS Poli Timișoara pierdea finala Cupei Ligii în 2017, 0-2 contra lui Dinamo
ACS Poli Timișoara pierdea finala Cupei Ligii în 2017, 0-2 contra lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 21:35 / Actualizat vineri, 27 august 2021 21:35

ACS Poli Timișoara nu s-a prezentat la meciul de vineri, din prima rundă a noului sezon din Liga 3, contra celor de la Pobeda Star Bîșnov. 

În sezonul 2016/2017, ACS Poli Timișoara evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, juca finala Cupei Ligii și atingea faza semifinalelor în Cupa României. Din acel moment a urmat un regres constant. Un an mai târziu retrograda în liga recundă, apoi ajungea în Liga 3.

Punctul minim a fost atins astăzi, când din cauza problemelor financiare și a lipsei jucătorilor, ACS nu s-a putut prezenta la meciul cu Poveda Bîșnov. Șansele ca partida de runda viitoare, contra celor de la CS Frontiera 2004 Curtici, să se joace sunt minime. În acest caz, ACS Poli Timișoara va fi exclusă din competiție.

ACS Poli nu s-a prezentat în prima etapă din Liga 3. Comunicatul oficial

„În ciuda tentativelor conducerii de a găsi o soluție care să ne permită prezența la debutul sezonului 2021/2022 al Ligii a 3-a, nu vom reuși să facem acest lucru. Membrii asociați și creditorii clubului nostru nu au posibilitatea să asigure necesarul financiar pentru a acoperi cheltuielile asociate cu prima etapă a acestui sezon. 

Astfel, am fost nevoiți să trimitem o adresă către FRF prin care să notificăm faptul că Poli Timișoara nu se va prezenta la partida programată sâmbătă, 28 august, cu începere de la ora 18, la Dudeștii Vechi. 

Ne cerem scuză față de adversarii noștri, Pobeda Stár Bišnov, care urmau să celebreze pe această cale și promovarea obținută în această vară în fața propriilor suporteri. Ne cerem scuze și față de suporterii alb-violeți, care merită mai mult decât incertitudinea care a dictat soarta lui Poli în ultimii ani. 

Vom încerca să obținem o finanțare pentru săptămâna viitoare, însă situația este una deosebit de complicată”, se arată în comunicatul emis de ACS Poli Timișoara. 

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

OFICIAL FRF s-a spălat pe mâini în „cazul Petrolul” » Decizie de neînțeles, după ce un oficial a încercat să mituiască un arbitru

EXCLUSIV Proiect megalomanic în „Epoca de Aur” » Cum arată astăzi stadionul construit de comuniști la Medgidia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  28 August 2021, 16:01
Postat de aurelianionut pe 28 August 2021, 12:58

Pobeda,Poveda...care scrisasi ma pe aici?:)))

POATE OMU' E OLTEAN, ARE AMINTIRI CU POBEDA PRILEP DIN CUPA UEFA ÎN ANUL 2000!

aurelianionut
aurelianionut  •  28 August 2021, 12:58

Pobeda,Poveda...care scrisasi ma pe aici?:)))

ripensistu
ripensistu  •  27 August 2021, 23:23

Sa dispara clonele.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează