FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2 1-1

Adrian Bumbescu, legenda Stelei, exultă după egalul cu FCSB 2: „Suntem ca și promovați în Liga 2!”

Bumbescu e sigur de promovarea Stelei în Liga 2 +28   FOTO
Bumbescu e sigur de promovarea Stelei în Liga 2

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 10:55 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 11:23

Adrian Bumbescu (61 de ani), șeful Centrului de Copii și Juniori al CSA Steaua București, a analizat meciul CSA Steaua - FCSB 2 1-1. 

Fostul mare fundaș, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, consideră că greșeala de arbitraj de la 0-0, când arbitrul Vlad Baban le-a anulat un gol valabil „militarilor”, a cântărit decisiv în economia rezultatului. Bumbescu a mai spus că e sigur de promovarea în Liga 2, în ciuda opoziției lui Gigi Becali. 

Bumbescu: „Suntem ca și intrați în Liga 2”

„Consider rezultatatul de ieri o victorie. Mi-a plăcut sportivitatea dintre cele două echipe. Cei de la FCSB au fost mai arțăgoși, dar noi ne-am văzut de treabă. Ne vedem de drumul nostru spre promovare. Mă așteptam la mai mult de la cei de la FCSB. 

Am fost peste ei. Am avut gol valabil, am avut ocazii. Dacă ne validau acel gol, poate mai dădeam goluri și câștigam cu 4-2. Cam ăsta trebuia să fie scorul. Vrem să câștigăm toate meciurile, avem o echipă foarte bună și nu plecăm de la premisa că ne temem să nu promovăm. Suntem ca și intrați în Liga 2”, a declarat Bumbescu, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

Două mari greșeli de arbitraj în derby-ul CSA Steaua - FCSB 2

În minutul 13 al partidei, CSA Steaua a înscris în poarta lui Ștefan Târnovanu, dar reușita a fost anulată pentru un presupus fault în atac. Și oaspeții ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, în minutul 63, la un henț comis de Adrian Ilie.

Echipa lui Daniel Oprița a început curajos meciul contra vedetelor trimise de Becali la „satelit”. În minutul 13, la capătul unei faze fixe, mingea a ajuns la Bărbulescu, cel care a împins mingea în poartă de lângă fundaș Sorin Șerban. Arbitrul Vlad Baban din Iași a fluierat și le-a stricat bucuria steliștilor, care au protestat vehement la adresa deciziei luate de „central”. Arbitrul a considerat că Bărbulescu l-a faultat pe Sorin Șerban, însă reluările TV nu au arătat un contact vizibil între cei doi. Din contră, fundașul celor de la FCSB ar fi cel care își lovește adversarul.

În minutul 63, Adrian Ilie, fundașul dreapta al celor de la CSA Steaua, a blocat cu brațul o centrare periculoasă. „Centralul” a lăsat și de această dată jocul să meargă, în ciuda protestelor vehemente din tabăra oaspeților.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul orgoliilor dintre CSA Steaua și FCSB 2

CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

VIDEO Daniel Oprița i-a ironizat pe cei de la FCSB 2: „Trebuie mutați cu Clinceni, ei de-acolo sunt”

Citește și alte știri despre meciul CSA Steaua - FCSB II: 

A greșit Gigi Becali când a trimis jucătorii de la prima echipă la FCSB 2? „Te consideri vedetă, nu accepți să te faulteze cineva!”

VIDEO Octavian Popescu, pus la punct de căpitanul rivalei CSA: „Figuri și o aroganță de neînțeles. Nu l-am văzut azi, nu are chef de Liga 3. Am discutat cu el în privat”

VIDEO Gafe URIAȘE de arbitraj în CSA Steaua - FCSB 2 » Gol anulat pentru un fault pe care nu l-a văzut nimeni și penalty nedat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  14 Martie 2021, 21:44

Fcsb egal steaua nici nu are cum altfel armata face ce face si statul si politica mai bine adica fura , minte si lumea care ne fac pe noi oi behaie pentru Armata stat si asa mai departe ! deci fanii Csa-ului sa se inteleaga mai repet odata sitiu sa behaie ca sunt oi conduse de ciobanul stat sau armata sau ce mai vreti voi ;) multi care ne faceti oi nu aveti ce manca in fiecare zi in timp ce fotbalisti amatori castiga o gramada de bani publici pe care mai apoi ii fac parte in parte cu sergenti si colonei si talpanisti si asa mai departe !

partea47mea
partea47mea  •  14 Martie 2021, 19:34
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 14 Martie 2021, 16:29

Prost de berceni,vom vedea în viitor carece Steaua.deocamdată tu si3cu ceilalți 1000 de inberbi,susține-ți o caricatură înființată IN ACTELE ARMATEI in 2017.Așa că scutește-mă de prezența și prostia ta....

Pana una alta,"Steaua" ta ,depinde de becali.Daca maine dispare el , nu mai exista nici fcsb.Hai, multa liniste!

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  14 Martie 2021, 16:29
Postat de Berceni pe 14 Martie 2021, 11:55

benedic rață, fcsb este o clona obscenă, Steaua e aia caqre se numeste asa.

Prost de berceni,vom vedea în viitor carece Steaua.deocamdată tu si3cu ceilalți 1000 de inberbi,susține-ți o caricatură înființată IN ACTELE ARMATEI in 2017.Așa că scutește-mă de prezența și prostia ta....

Vezi toate comentariile (84)
Comentează
Close