Comentarii (49)
radufl  •  12 Iunie 2019, 10:01

Partea a doua a articolului este fake news clasic. Dacă nu credeți, verificați (și nu uitați!): 1. Prin acțiunile sale nesăbuite, Mititelu a provocat dezafilierea și ulterior falimentul clubului în 2011. 2. Doi ani de zile (2011-2013), la Craiova nu a mai existat vreo echipă. 3. După reînființarea Științei de către CSU, Mititelu a încropit o echipă nouă și a înscris-o în liga a 2-a în 2013 (ulterior îngropând-o și pe asta). 4. ÎCCJ (ultima instanță) a decis că singura echipă ce se poate numi Universitatea Craiova este CSU. Și cu asta, basta.

lionforever  •  11 Iunie 2019, 22:08

Sa vada toti proștii cine înființează clone peste clone si le baga in faliment, deci Fotbal club Craiova SA in faliment apoi FC U Craiova SA in faliment iar acum a înființat FCU Craiova 1948 est in 2017 si proști sustin ca e adevarata știința. Vai de mama voastră!

fly_vyp  •  11 Iunie 2019, 21:52

Cu dedicatie de la Curtea de Apel, pentru Mititelu si Ioanitoaia! Incepuseti sa visati frumos si v-ati trezit in cosmar. Apropo: Dreptatea o imparte instanta de judecata, nu voi prin ineptiile pe care le debitati pe aici de 8 ani!!!

echilibrat  •  11 Iunie 2019, 23:14
Postat de adook pe 11 Iunie 2019, 22:44

in tot comentariul tau ai o singura greseala si anume la inceputul comentariului:n-a desfiintat el echipa ci a fost dezafiliat de frf,deci frf l-a desfiintat nu si-a retras el echipa de buna voie di competitie si daca-l poate lumea acuza de ceva da,il poate acuza de prostie mai ales la contractul cu piturca si cu clauza aia de 7 milioane,de aici i s-a tras.

Fals ! I s-a tras ca nu s-a dus la TAS, ci in civil la procesul cu Piturca (pe care l-a si pierdut de fapt). A fost dezafiliat pentru ca nu s-a dus la TAS. De ce nu s-a dus la TAS ? Pai trebuia se se judece acolo pe banii lui, asa s-a dus in civil pe banii nostri. La TAS se dadea decizia in citeva luni - in civil se stia ca dureaza multi ani si el asta voia : sa vrajeasca lumea ani buni.

fly_vyp  •  11 Iunie 2019, 23:10
Postat de energydrik pe 11 Iunie 2019, 23:08

Pai, nu avea de ce sa spuna tribunalul din Timisoara ceva legat de echipa lui Mititelu, a fost implicata 0. Solicitarea a fost facuta de CSU Craiova si a fost facuta, de genul "Sunt eu Ion Popescu nascut in 1948" si raspunsul a fost ca nu, simplu.

Corect! Insa, nici nu a specificat ca palmaresul s-ar afla la Mititelu! Asta sa se inteleaga!

sergentu72  •  12 Iunie 2019, 00:29
Postat de adook pe 12 Iunie 2019, 00:03

d- nu e hot si escroc ca sa primesca despagubiri nemeritate din banii statului precum finantatorul vostru,asta e raspunsul corect,si acum bai agricultura treci la somn ca ti-am acordat prea multa atentie iar din cauza ploilor ai treaba prin porumb maine dimineata si trebuie sa fii odihnit sau poate a crescut papura,mai stii cum s-a revarsat dunarea pe la tine p-acolo?a,si vezi cat de bogat visezi palmaresul lui clonasu in noaptea asta,poate aveti un palmares mai bogat ca real madrid. :)))

Ai dreptate si tu, brutaru a facut avere prin munca cinstita, fara combinatii, . A fost usa de biserica ce sa mai.

fly_vyp  •  11 Iunie 2019, 23:54
Postat de adook pe 11 Iunie 2019, 23:53

ba prostule,daca n-o sa fi in stare sa citesti comentariul meu anterior deoarece este mai lung iti fac un rezumat al rezumatului:nu ma simt deloc umilit fiindca nu ma intereseaza ce face fcu,ma intereseaza doar faptul ca sa nu mai comentati ca prostii p-aici pesedeilor sustinuti de un despagubit ilegal de anrp,ocrotiti de primarie cu stadion in exclusivitate,bagati politic in liga2 si si cu gura mare ca voi sunteti stiinta;bine ca v-a aratat justitia cine sunteti si ce palmares aveti prostalailor.

Asa e! Noi, avem in palmares o cupa. Voi? O dezafiliere, doua retrogradari si un abandon. Scuze! Am uitat! Si zeci de procese in care n-ati castigat nimic. Chestia cu psd...din partea mea, sa dormi in pat cu Dragnea!:))

adook  •  11 Iunie 2019, 23:53
Postat de fly_vyp pe 11 Iunie 2019, 23:30

Astia care suntem, v-am umilit in liga a III-a, cu echipa a doua la voi acasa, in Severin! Asta, ca sa intelegi cine suntem si, implicit, cine sunteti!

ba prostule,daca n-o sa fi in stare sa citesti comentariul meu anterior deoarece este mai lung iti fac un rezumat al rezumatului:nu ma simt deloc umilit fiindca nu ma intereseaza ce face fcu,ma intereseaza doar faptul ca sa nu mai comentati ca prostii p-aici pesedeilor sustinuti de un despagubit ilegal de anrp,ocrotiti de primarie cu stadion in exclusivitate,bagati politic in liga2 si si cu gura mare ca voi sunteti stiinta;bine ca v-a aratat justitia cine sunteti si ce palmares aveti prostalailor.

fly_vyp  •  11 Iunie 2019, 22:57
Postat de adook pe 11 Iunie 2019, 22:54

***ia si citeste pe litere cu degetul aici ce scrie in acest articol pe care comentezi despre clonutasu: citez "CONTEXTUL ACTUAL DIN BĂNIE: NICIUNA NU E ADEVĂRATA ȘTIINȚA! CSU Craiova a cerut în instanță, printre altele, recunoașterea faptului că deține întregul palmares al clubului alb-albastru, din 1948 până în prezent. După mai multe pronunțări ale instanțelor, Curtea de Apel Timișoara a decis anul acesta definitiv și irevocabil că "nu există nicio dovadă că reclamanta a fost înființată în 1948, ci, dimpotrivă, din actele ei rezultă că s-a înființat în 1991 și a dobândit personalitate juridică în 1995. Nu e nicio dovadă că între reclamantă și echipa de fotbal istorică Universitatea Craiova există identitate sau continuitate" (citat din motivare). CE ÎNSEAMNĂ ASTA? Actualul club din Liga 1 are în palmares un singur trofeu: Cupa României din 2018" am incheiat citatul.ia si urmareste cu degetelul litera cu litera tot ce ti-am dat cu copy-paste din articolul prezent si vezi cine sunteti si ce palmares aveti.

Ai tot citit si ai dat copy-paste, incat nu ai inteles nimic! Agramat nu esti! Cred, totusi, ca ai 8 clase daca reusesti sa copiezi un text insa, raman la parerea ca ai o capacitate redusa de a intelege lucrurile. Trebuie sa iti fie greu sa suporti aceasta infrangere, atata timp cat te-ai hranit cu fumigenele lui Mititelu. Tartaguta proasta ce esti! Tot nu ai inteles, ca Mititelu nu detine nimic?

mobutu  •  11 Iunie 2019, 22:53

Mititeluleeee... mărin, adrian, junior, gigi, liliana, Gabriela, Ileana, ajica, george, claudiu...etc...Iar înfrânserăti, mă??? Hahaaaaa hahaaaaa...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5
Comentează