FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

Adrian Mititelu e din nou bun de plată! FIFA l-a amendat și în cazurile lui Rose și Baird

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2019 13:02

După ce FIFA a amendat-o pe FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, și a obligat-o să-i plătească despăgubiri australianului Josh Mitchell, clubul oltean e din nou în dificultate. 

Comisia de Disciplină din cadrul FIFA mai avea pe masă și cazurile lui Michael Baird (36 de ani) și Joshua Rose, alți jucători plecat de la vechea echipă a Craiovei fără să primească bani din partea lui Mititelu.  

FIFA a judecat dosarele lui Rose și Baird , iar Mititelu e din nou bun de plată. Acesta trebuie să-i achite lui Baird, în termen de 30 de zile, salarii restante în valoare de 111.000 de dolari (100.000 de euro), dar și 10.000 de franci elvețieni amendă către FIFA. 

În ceea ce-l privește pe Rose, Mititelu trebuie să scoată din buzunar 80.000 de dolari. 

Amenda vizează din nou actuala FC U Craiova 1948 pentru abateri săvârșite în perioada fostei FC Universitatea, dezafiliată în 2011, un alt semn prin care FIFA transmite că actuala echipă ar fi urmașa vechii Știința.  

Zilele trecute, Mititelu a făcut publică dovada plății celor 5.000 de franci elvețieni pe care trebuie să-i achite celor de la FIFA, dar și plata restanțelor salariale către „cangurul” Josh Mitchell (80.000 de dolari). Detalii, AICI!

Vezi și: 

GALERIE FOTO Adrian Mititelu a virat banii! Finanțatorul oltenilor și-a plătit amenzile și a urcat dovezile pe Facebook + actele FIFA care ar dovedi că actualul club e urmașul Științei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
198939213804366
Adrian Addryano  •  19 Decembrie 2019, 23:56
Postat de andi_frunzescu pe 19 Decembrie 2019, 16:53

Așteptați puțin să vedeți când o să plătească impostorul care finanțează clona psd Mogoșoaia 2013 banii aia furați de la ANRP. Atunci sa vedeți cum scoate clona la produs ca să își plătească datoriile alea de 50 de milioane de euro către bugetul statului român.

Așa este,se apropie ziua aceea.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  19 Decembrie 2019, 22:00
Postat de addytzu pe 19 Decembrie 2019, 19:11

Aloo,gsp-ul de teparul care "finanțează"clona și care a uitat să le plătească salariile lui Ferfelea,Plesan,Curelea și Dananae nu scrieți nimic?Plus datoria de la ANRP dupa ce a jefuit împreună cu toată familia lui bugetul acestei instituții cu zeci de milioane de euro.

Ai dreptate,dar prietenilor psd-ului nu li se afișează datoriile.In 2016 clona pesedista 2013 a primit interdicție să mai facă transferuri din cauza acestor datorii.

ticbis
ticbis  •  19 Decembrie 2019, 20:49
Postat de addytzu pe 19 Decembrie 2019, 19:11

Aloo,gsp-ul de teparul care "finanțează"clona și care a uitat să le plătească salariile lui Ferfelea,Plesan,Curelea și Dananae nu scrieți nimic?Plus datoria de la ANRP dupa ce a jefuit împreună cu toată familia lui bugetul acestei instituții cu zeci de milioane de euro.

Bre, stai jos si respira adanc. Pai tocmai faptul ca clubul Universitatea Craiova aflat in proprietatea si administrarea unei societati comerciale al carei patron unic era Mititelu si familia lui, este datoare cu sume de bani catre fostii angajati Piturca, Dananae, Ferfelea, Plesan, Curelea, etc, confirma faptul ca acesta este si a ramas UNICUL club continuator de drept sportiv si istoric al Craiovei Maxima!!! Ca, daca actuala clona CSU ar fi Universitatea Craiova de care vorbim noi acum, toate datoriile astea cadeau in spinarea ei, din motive legale de urmasa a brandului si de mostenitoare nu numai al numelui si al palmaresului, dar si al datoriilor banesti catre fostii angajati ... Ceea ce, evident, nu e cazul! Asadar, CSU este doar o clona ordinara si de prost gust; istoria, continuitatea si identitatea acestei echipe sunt acolo unde astazi se cer bani pentru despagubiri si pentru achitarea datoriilor vechi, de pe vremea cand alta "Universitatea Craiova" nici nu exista!!! Sa-ti desenez?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează